A kazahsztáni stylist elképesztő átalakításai: nemcsak új külsőt, hanem önbizalmat is ad a nőknek
A stylist átalakításaiért rajonganak az Instagramon: látványos fotókon mutatja meg a változást.

stylist cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madi Bekdair és csapata teljes szolgáltatást nyújt azoknak, akik új megjelenésre vágynak. Akik hozzájuk fordulnak, azok garantáltan modellkülsővel távoznak a szalonból.

A kazahsztáni stylist hosszú konzultációk, gardróbelemzés és közös vásárlás után alakítja ki kliensei új stílusát: nemcsak azt mutatja meg nekik, milyen ruhadarabok szerinte a legjobb választások a személyiségükhöz, hanem új sminket és frizurát is kapnak.

Képeken a stylist átalakításai

A férfi mindenkinek egyénre szabva álmodja meg az új külsőt, és ezzel hatalmas önbizalomlöketet is ad a hozzá fordulóknak. Már 18 éve van a szakmában, ez pedig jócskán meglátszik a tőle távozó hölgyeken. Instagram-oldalán rendszeresen megosztja átalakításait közel 32 ezer követőjével. Nem elfedni vagy teljesen megváltoztatni akarja kliensei külsejét, hanem kiemeli természetes szépségüket és legelőnyösebb oldalukat.

Igazi stílusikon lett ebből a hölgyből. Remekül áll neki az élénk szín és az új frizura.

A cikk az ajánló után folytatódik

A stylist rámutatott, hogy a kor csak egy szám: vendége mesésen fest a modernebb szettben, melyet laza sportcipővel párosított. Az erősebb smink és a sötétebb tincsek is tökéletes választások voltak.

Egy árnyalatnyi változtatás a frizurán és egy hihetetlenül vagány szett: ez az átalakítás is telitalálat volt.

Ez a nőies pixie-frizura teljesen megváltoztatta a hölgy arcát. A sikkes szett pedig még magabiztosabb megjelenést kölcsönöz neki.

A haj tökéletesen illik az arcformájához, a különleges, elegáns ruha pedig nemcsak az alakján fest remekül, de garantáltan vonzza a tekinteteket is.

A második képen egyértelműen látszik, mekkora önbizalomlöketet kapott a vendég a stylisttól.

Ennyit számít egy új frizura

Jurgita már gyerekkorában tudta, hogy fodrász szeretne lenni, és 16 évesen kezdett egy helyi szalonban dolgozni. Most, 24 évesen pedig átalakításaival lenyűgözte az egész internetet. Előtte-utána képeken mutatja meg a SelfStation Instagramján, milyen hajat álmodott klienseinek hosszas elemzés és átbeszélés után. Mindig ügyel arra, hogy vendégei új frizurája a bőr- és szemszínükhöz, a színtípusukhoz, a stílusukhoz és az arcformájukhoz is passzoljon, hiszen így érheti csak el a tökéletes eredményt. 

Ezt is szeretjük