Előtte-utána képeken mutatja meg a fodrász, mire képes egy jó frizura: teljesen megváltoztatja a külsőt

A fodrász nemcsak új külsőt, de magabiztosságot is ad vendégeinek a frizurákkal.

fodrasz hajvagas cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy jól megválasztott, stílushoz, arcformához illő divatos frizura képes teljesen megváltoztatni az ember külsejét. Sőt, nemcsak a megjelenést, hanem az önbizalmat is felturbózza egy csinos haj. 

A Litvániában élő Jurgita Malakauskaitė hamar felismerte, milyen pozitív hatással van az emberekre egy kis változtatás. Tudja, hogy munkája sokkal többről szól az egyszerű hajszobrászkodásnál: az átalakítással magabiztosságot és boldogságot is ad vendégeinek.

Előtte-utána képeken az új frizura ereje

Jurgita már gyerekkorában tudta, hogy fodrász szeretne lenni, és 16 évesen kezdett egy helyi szalonban dolgozni. Most, 24 évesen pedig átalakításaival lenyűgözte az egész internetet. Előtte-utána képeken mutatja meg a SelfStation Instagramján, milyen hajat álmodott klienseinek hosszas elemzés és átbeszélés után. Mindig ügyel arra, hogy vendégei új frizurája a bőr- és szemszínükhöz, a színtípusukhoz, a stílusukhoz és az arcformájukhoz is passzoljon, hiszen így érheti csak el a tökéletes eredményt. 

Úgy véli, munkája olyan, mintha csak művész lenne, és festményeket készítene: először analizálja a legapróbb részleteket is, és csak utána kezd bele a munkába. Képeken mutatjuk, milyen csodákat művel a vendégekkel: teljesen átalakítja őket.

Képek: BoredPandaInstagram/self_station

Ezt is szeretjük