Felszedett 10 kilót, és büszkébb testére, mint valaha - Ilyen őszinte bikinis képeket más nem posztolna

A 33 éves modell közeli, őszinte képeken mutatja meg, milyen is többek közt egy női fenék vagy has bármiféle retusálás vagy trükközés nélkül.

Kariny Irby bikinis képei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A legtöbben a fogyásuk történetét osztják meg a neten, és arról készítenek képeket, hogy milyen az alakjuk, mióta ledobták a feleslegesnek vélt kilókat. Karina Irby viszont hízása óta posztol rengeteget, ráadásul olyan képeket, amiket a legtöbben nem osztanának meg

A 33 éves, ausztrál modell megmutatja, hogy néz ki egy női test retus nélkül, milyen egy valódi fenék vagy egy has közelről, akár előnytelen pozícióban, szögben fotózva, posztjai és története pedig fontos üzenetet rejtenek mindenki számára.

Szó sincs arról, hogy az egészségtelen életmódot vagy a hízást akarná népszerűsíteni, és senkit nem próbál rávenni arra, hogy felszedjen pár pluszkilót. Sztoriját elolvasva viszont mindenki megérti, mit miért tesz.

Hízása után a legbüszkébb a testére

- Nem volt étkezési rendellenességem, de szándékosan keveset ettem, és szinte megállás nélkül kardióztam - mesélte. Hozzátette, borzasztóan egészségtelen kapcsolata volt az evéssel, valamint a testével is. Megszállottan vékony akart lenni, és volt, hogy azt gondolta: csak akkor lehet szép, és csak akkor lehetnek barátai, ha vékony.

Szerencsére sikerült megtörni ezt a toxikus gondolkodásmódot - ami szerinte az internet és a média hatására alakult ki benne -, felszedett körülbelül tíz kilót, és azóta sorra posztolja a közeli, retusmentes képeket a testéről, több mint egymillió követője pedig nem győzi dicsérni. Kattints a fotóra, és nézd meg őszinte posztjait!

Olvass tovább! Ezért futotta le fehérneműben a maratont a molett nő

A 94 kilós modell fehérneműben futotta le a londoni maratont.

A 94 kilós molett modell büszke teste minden porcikájára: fehérneműben futotta végig a maratont Jada Sezer

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Képek: Getty Images Hungary, Instagram/karinairby.)

Ezt is szeretjük