5 átmeneti kabát, amelyekben egy számmal karcsúbbnak fogsz tűnni
Ilyet viselj, ha van rajtad felesleg
A jó szabásvonal kulcskérdés!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az átmeneti kabát nagyon jól lecsalhat rólad egy méretet, ha megfelelőt választasz. Kapásból keresd a hosszított fazonokat, vagyis legalább a csípődig érjen a kiválasztott darab, de a térdig érő fazonokat is nézd meg, hátha azok között találsz egy szépet. Minél hosszabb a kabát, annál jobban nyújtja az alakod. A bokáig érő modellekig azért inkább ne menj el, mert azok már könnyen slampossá tehetnek, ha 40-es méret felett vagy.

A világos színek helyett pedig preferáld inkább a sötétebb árnyalatokat. Nem kell végleg lemondanod a színekről, de egy-egy világos szín esetében érdemes olyan kabátot választani, amelynél úgy kombinálták világosabbat a sötétebbel, hogy az adott darab optikailag megint csak karcsúsítson. Vagyis derékrészen vagy a vállaknál, ujjaknál a sötét árnyalat legyen a meghatározó.

A karcsúsított szabásról és az övek használatáról se feledkezz meg, különösen, ha körte alakkal rendelkezel, így ugyanis kihangsúlyozhatod a derekad, miközben a széles csípőrészt elfedi a hosszított fazon.

További tippeket és konkrét szabásvonalakat alábbi galériánkban találsz még!

Ha akkor is szeretnél karcsúbbnak látszani, ha már beértél a munkahelyedre, és levetted a kabátodat, akkor tekintsd meg alábbi galériánkat, amelyben alakkorrigáló ruhákat mutatunk!

Ezt is szeretjük