65 évesen kezdett modellkedni a nyugdíjas hölgy, elképesztő divatikon lett: kifutókon és címlapokon pózol

A 67 esztendős Joani Johnson fiatalokat megszégyenítő módon pózol a kamerának.

joani johnson cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Bár a divat- és modellvilág alapvetően sajnos sokáig csak a fiatalságot helyezte középpontba, ma már bőven akadnak olyan, példamutató és inspiráló 60, 70, 80 éves divatikonok is, akik idősebb fejjel csöppentek ebbe a közegbe, mégis huszonéveseket megszégyenítő módon pózolnak a kamerának, vagy vonulnak végig a kifutón.

Joani Johnson 65 évesen debütált, két év alatt pedig olyan karrierutat járt be, amiről sok modell csak álmodhat: pózolt a Vogue magazinnak, neves divatcégek kifutóin vonult végig, reklámkampányokban vett részt, mi több, Rihanna személyesen választotta ki őt a Fenty nevű divatmárkája 2019-es ruhakollekciójának népszerűsítésére.

Nyugdíjas nagyiból keresett modell

A 67 éves nagymamát - aki korábban könyvelőként dolgozott - az utcán fedezték fel. A Paper magazinnak adott júniusi interjújában elárulta, ennyi idősen jött el az ő ideje, hiszen fiatalabb korában sem bőrszíne, sem alacsony termete miatt nem volt rá esély, hogy befutott modell legyen.

- Ideje, hogy az emberi sokszínűség és különbözőségek is tükröződjenek a divatban. Fiatal koromban arról álmodoztam, hogy modell leszek, de akkoriban a bőrszínem és a 162 centméteres magasságom miatt nem adott lehetőséget a divatipar. De most eljött az én időm! Örülök, hogy ezzel foglalkozhatok, nem törődöm a jövővel, csak élvezem ezt a különleges utazást - vallotta be a magazinnak.

A gyönyörű, elképesztő kisugárzással rendelkező hölgy karrierje egyre csak szárnyal. Nézd meg a róla készült káprázatos fotókat!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Instagram/Joani Johnson

Ezt is szeretjük