A 86 éves Jane Fonda elképesztően jól néz ki - Képeken a legcsinosabb szettjei

A 86 éves Jane Fonda mindig igazi dívaként tündököl. Képeken mutatjuk legjobb összeállításait.

Jane Fonda stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

Jane Fonda azok közé a kortalan hollywoodi dívák közé tartozik, akiknek stílusára mindig mindenki felfigyel. Akárhol is jelenik meg, beragyogja a vörös szőnyeget szépségével, kisugárzásával és persze csinos összeállításaival.

A 86 éves, kétszeres Oscar-díjas amerikai színésznő igazi inspiráló példa lehet mindenki számára. Nem érdekli az öregedés, harcol az ageizmus ellen, sőt azt állítja, most sokkal jobban érzi magát, mint 20-30 éves korában.

A 86 éves Jane Fonda ilyen stílusos

A sztár sikkes ősz frizurájával, gyönyörű sminkjével és csodás ruháival mindig királynőként tündököl a különböző nyilvános eseményeken. Sugárzik belőle a nőiesség, a magabiztosság, a kifinomultság. Imádja a kosztümös szetteket, a tetőtől talpig fekete vagy fehér összeállításokat, és tudja, hogy legyen divatos, modern, mégis elegáns egyszerre. Kattints, mert összegyűjtöttük a legjobb szettjeit az elmúlt időszakból.

Olyan ruhákat visel a 76 éves nő, amiket mások szerint nem kellene - Esze ágában sincs elrejteni az alakját

A 76 éves Candace-t rendszeresen éri kritika az öltözködése miatt. Nem hajlandó a „korának megfelelően” öltözködni, mi pedig egyszerűen imádjuk őt ezért.

Elolvasom

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük