Milyenre vágjam? Ott lent…

Intim divatok

Ma már nem csak a fejeden lévő frizurával kápráztathatod el kedvesed. Igaz napközben rejtve marad, de este észbontó formákkal csábíthatsz!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az utóbbi években a szőrtelenítés már nem csak a hónaljat és a lábakat foglalja magában. A zsebkendőnyi bikinik, apró kis tangák és hát nem utolsó sorban a higiénia nem teszik lehetővé a hatalmas dzsungelt.

Arról nem is beszélve, hogy a férfiak is jobban szeretik, ha lábad között a puha bőr és nem a puha szőr fogadja őket. Hogyan csináld?

Borotva

A legegyszerűbbnek az tűnik, ha fogod a borotvád és egy ráérősebb zuhanyozás közben gyorsan meg is szabadulsz tőle. De ne feledd, a szeméremdomb bőre érzékenyebb, mint bárhol máshol a testeden. Ezért, ha nem szeretnél két napon belül begyulladt szőrtüszőket, benövéseket, vagy piros pöttyöket találni, akkor jobb, ha nem borotvát használsz.

Gyanta

A gyanta egy remek dolog. Melegen, hidegen, mindenhogy hosszú és finom selymes hatást biztosít. Erősebb idegzetűeknek még a bikini vonalra is beválhat. Ha azonban fájdalomtűrő képességet nem olyan nagy, akkor érdemes kozmetikusra bíznod ezt a feladatot.

Lényegesen kisebb fájdalommal jár és alaposabb is. Arról nem is beszélve, hogy ma már egyik kozmetikus sem lepődik meg, ha fazon gyantát kérsz, hiszen ez ma már bevett szolgáltatás.

Krémek

A szőrtelenítő krémekkel intim területen vigyázni kell. A krémek alapvetően ugyanis kémiai eljárással működnek, elégetik a szőrt, így könnyedén le tudod őket dörzsölni, vagy mosni. Ha csak bikini vonalat szeretnél szőrteleníteni, akkor nyugodtan használd, de a teljes fazonnál már nagy az esélye az irritációnak. A nyálkahártyán akár komoly égési sérüléseket is szerezhetsz.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szalon

Bármilyen hihetetlen,de léteznek komoly intim fodrász szalonok, ahol bármilyen frizurát csináltathatsz. Ha szeretnéd, festik, formázzák, vasalják, vagy göndörítik. Nyugodtan szabadon eresztheted fantáziádat, ha azt találod ki, kedvesed nevét vágják ki, vagy akár egy vérvörös szívecskét.
Amerikában az intim fodrászat olyan nagy divattá lett, hogy a lányok már tinédzser éveik közepén ellátogatnak egy-egy ilyen szalonba. És tényleg, a formákban, színekben nincs határ. Lehet fekete afro, vagy szőke rövid, de kék punk stílust is csináltathatsz. Az európai toplista élén azonban az úgynevezett brazil fazon áll: a leheletnyi vékony csík a szeméremdombon, mely mintegy utat mutatva hívogatja partnered.

Mielőtt belevágnál egy komoly fazonírozásba, nem árt, ha kipuhatolod, hogy szerelmed milyet szeretne. Vannak akik, ha lehúzzák bugyidat és nem látnak egy szál szőrt sem, akkor azonnal egy csupasz csigára asszociálnak és elmegy a kedvük. Míg mások éppen a szőrt nem szeretik.
Eleinte próbálkozz a saját magad kedvtelésére, hogy neked mi a legegyszerűbb és legkevésbé fájdalmas, hiszen az elsődleges szempont a kényelem és a higiénia.

Ezt is szeretjük