A legnőiesebb ingruhák 10 ezer forint alatt: csinos, alaknyújtó darabokat mutatunk

Csinos, nőies ingruhákat gyűjtöttünk össze, amik még karcsúsítanak is.

Ingruhák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az ingruha lenge, mégis csinos, nőies darabja a ruhatárnak, így tökéletes választás a kellemesebb időben. A megfelelő fazon és a kiegészítők jó megválasztásával ráadásul számos különböző alkalomra bevethető, akár elegánsabb eseményen, munkahelyen vagy egy laza buliban is megállja a helyét.

A többféle fazonban kapható alapdarab sosem megy ki a divatból, és nem válik unalmassá a hétköznapokban sem, ezért érdemes beszerezni egyet belőle. Némi kreativitással szinte a végtelenségig variálható, hűvösebb napokon pedig akár egy leggingsszel vagy farmerrel is viselheted.

Nőies ingruhák

Körképünkben olyan ingruhákat gyűjtöttünk össze, melyek nőiesek, kényelmesek, és az alakot is nyújtják kicsit, így biztosan nem kell tartanod attól, hogy előnytelenül állnak. A divatos, 10 ezer forint alatti darabok remek választások a még kellemesen meleg, kora őszi napokra. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük