Hogyan találd meg a tökéletes farmert molettként? Ezekre figyelj, hogy ne vágjon be sehol, és előnyös legyen

Ma már szerencsére a teltebb nőknek sem kell rémálomként gondolni a farmervásárlásra.

GettyImages-565403949

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az elmúlt években szerencsére sokat változott az üzletek kínálata, és már a molett nők is számos stílus és fazon közül válogathatnak.

A széles választék ellenére sem árt tudni, mik azok a színek, fazonok és anyagok, amik előnyösek, illetve előnytelenek a teltebb alkaton, ez pedig segíthet kiválasztani a legjobb farmereket az egyre csak bővülő kínálatból.

Ezek a színek és fazonok a legelőnyösebbek

A teltebb nők egyik legfontosabb alapszabálya nadrágvásárláskor, hogy semmilyen koptatás, feltűnő minta vagy szaggatás ne legyen a comb és fenék tájékán, ezek olykor rendkívül előnytelenek. Színek terén a sötétebb árnyalatok nemcsak azért ajánlottak, mert optikailag vékonyítják az alakot, hanem sokkal jobban kombinálhatók is, mint a fehér vagy világoskék nadrágok. Legyen szó akár utcai viseletről vagy elegánsabb megjelenésről, a fekete, sötétkék és sötétszürke farmerekkel nem lehet mellélőni, így a vásárlásnál érdemes ezeket a színeket előnyben részesíteni.

molett-farmer2
Fotó: Pinterest

A fazonok tekintetében ajánlott a szűk, csőszárú farmerek helyett lazább kialakítású darabokat választani, hiszen a túl szűk nadrágok nem megnyújtják és vékonyítják, sokkal inkább erősen hangsúlyozzák az alakot, kiemelve azokat a részeket, amiket a legtöbb nő inkább szeretne elrejteni, ráadásul sokszor bevágnak, és kényelmetlenek is. Ez nem azt jelenti, hogy zsákruhákba kell bújni, sőt a túl lenge nadrágok sem tesznek jót a megjelenésnek, hiszen azok optikailag rendkívül összenyomják a testet. Az arany középút lehet a megfelelő választás, hiszen a sem túl bő, sem túl szűk nadrágok állnak a legjobban molett alkaton.

A kialakításánál is fontos arra odafigyelni, hogy ne legyen túlságosan alacsony derekú, hiszen ezek olyan párnácskákat is megmutatnak, kiemelnek oldalt és hastájékon, amiket más nadrágok nem tennének. A hagyományos és magas derék viszont jó választás lehet, utóbbi karcsúsítja az alakot, és elfedi a derék és has táján megjelenő pluszkilókat.

A vásárlásnál mindenképp érdemes a farzsebeket is alaposan megnézni, hiszen sokféleképpen befolyásolhatják a fenék formáját és megjelenését. Fontos, hogy a zsebek nagyok legyenek, ne essenek túl távol egymástól, és lehetőleg inkább alacsonyabbra legyenek varrva, mint a fenék felső részéhez. Emellett ajánlott kerülni a koptatásokat, varrásokat, mintákat, hiszen ezek odavonzzák a tekintetet. Egy jó tipp: válassz 1-4% spandexet tartalmazó farmert! Ezek remekül nyúlnak, de mégsem adnak olyan érzetet, mintha jóganadrágban sétálnál az utcán.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Kristine, a molett blogger

Kristine korábban bizonytalan volt testével kapcsolatban, ma azonban már szereti és becsüli önmagát, és csak úgy sugárzik belőle a magabiztosság. Nem rejti el, hanem kihangsúlyozza telt, nőies idomait.

(Képek forrása: Pinterest, borítókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük