Íme, a legszebb karcsúsító szoknyafazonok
Has- és csípőproblémák ellen
Nem mindegy, milyen fazonú szoknyát választasz. Óriás képgalériánk segít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kellemes langyos időben sokakról lekerül a nadrág, és nőiesebb stílusra váltanak. A lenge szoknyák nemcsak szexi oldaladat mutathatják meg, de segítenek abban is, hogy szebbnek tűnjön az alakod.

A megfelelő szabásvonallal nyújthatsz az alakodon, és a derékvonali problémákat is orvosolhatod.

Ha a csípőd szélesebb, mint szeretnéd, akkor el kell róla terelni a figyelmet, ha pedig a pocak okoz gondot, akkor egy jó szoknyával leszoríthatod. Az sem mindegy, hogy milyen anyagból készül a szoknya.

Alakjavító szoknyák

A merev textilből készült darabok összenyomják az alakot, kicsit úgy működnek, mint a szorítós fehérneműk. A laza anyagból varrottak, különösen a szűkebb szabásúak, azonban mindent kihangsúlyoznak, különösen a feneket, így ha azt nagyobbnak ítéled a kelleténél, akkor kerüld az ilyet. Ez nemcsak a szoknyára vonatkozik, hanem a tunikákra is.

Szoknyavásárlásnál nagyon kell ügyelni a hosszra. Bár most jönnek vissza a divatba a lábszárközépig érő szoknyák, ez az a méret, ami senkinek nem áll jól. Érjen épphogy a térd alá vagy fölé, de ne bokában vagy felette lobogjon kevéssel.

A minták és színek természetesen optikailag itt is számítanak. A nagyon trendi virágminták kerülendőek, ha karcsúbbnak szeretnél látszódni, ahogyan a keresztbe csík is tabu. Az egyszínű darabok mindig beválnak, és nem kell feketét venned nyárra, a szezon egyik kedvenc színe a tengerészkék, mely szintén slankít.

Karcsúsító szoknyák derékra és csípőre szabva

Nézd meg képgalériánkat, és válaszd ki az alakodnak megfelelő szoknyafazont.

Ezt is szeretjük