A top 7 fiatalító ruhadarab
Óriás képgalériával!
Idősebbnek néznek a korodnál, vagy szürke kisegérnek érzed magad? Válts stílust, és tagadj le néhány évet pusztán az öltözködéseddel!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zavar, hogy kezicsókolomot köszön a postás? Esetleg nem érzed annyinak magad, ahány szál gyertya díszeleg a tortádon? Felesleges filozofálgatnod az idő múlásáról, hiszen megállítani úgysem tudod, viszont az öltözködési stílusoddal sokat tehetsz azért, hogy a külsőd fiatalos benyomást keltsen másokban.

Valójában nehéz behatárolni, hogy mely ruhadarabok képesek letagadni a korodból, hiszen attól is függ a végeredmény, hogyan válogatod őket össze, illetve mennyire illenek az alkati adottságaidhoz. A cél azonban semmiképp sem az, hogy a szomszéd tinilányra hasonlíts, viszont nem is kell szigorúan ragaszkodnod olyan begyepesedett, konvencionális íratlan szabályokhoz, melyek abszolút nem összeegyeztethetőek a modern felfogással. Az a legfontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben, és ez sugározzon belőled!

Öltözködési tippek

  • A hamvas külső kedvéért felesleges olyan ruhákba erőszakolnod magad, melyek nem állnak jól neked. Csak akkor viselj miniszoknyát, ha formásak és feszesek a lábaid, illetve nem túl kirívó az adott alkalomhoz.
  • Felejtsd el a sötét és mogorva, illetve a sápasztó, energiaelszívó tónusokat. Inkább dobd fel az öltözéked élénk vagy pasztelles, meleg árnyalatokkal. Mielőtt ezt megteszed, nem árt meggyőződnöd róla, hogy melyik évszaktípusba tartozol, ami meghatározza a színeidet. Ha bizonyos színkombinációk sárgássá, fénytelenné teszik a bőröd, esetleg felerősítik az arcod árnyékos és vöröses foltjait, akkor nem jól választottál.
  • A nőiességedbe vihetsz egy kis lezserséget és bohémságot, de ügyelj rá, hogy a szerelésed megfeleljen a napszaknak és a helyszínnek.
  • Egyes minták - vidámságukból és üdeségükből adódóan - szinte sugárzóvá tehetnek, de ne keverd össze őket a gyerekes kategóriába sorolható díszítőelemekkel.

Fiatalító ruhadarabok

Kattintsd végig képgalériánkat, és nézd meg, milyen cuccokkal pezsdítheted fel a stílusodat!

Ezt is szeretjük