A 10 legnőiesebb ruhafazon, ami a pasiknak mindig bejön
Bármikor lehetsz kecses, elegáns vagy tündérien bájos. Ilyen ruhákkal fokozhatod a nőies kisugárzásodat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha számodra minden pillanatban fontos, hogy nek érezhesd magad, melyet apró figyelmességek és visszajelzések is megerősíthetnek benned, akkor az öltözékednek maximálisan ezt kell tükröznie. Hiszen nem csak a randevún mutathatod a legjobb formád, és nem feltétlenül jelent flörthelyzetet, amikor az ellenkező nem észreveszi és értékeli benned a t, amit már azzal is a tudtodra adhat, hogy előreenged a sorban a postán, esetleg kinyitja előtted az ajtót.

Amennyiben ehhez még néhány elismerő pillantás is társul, feltöltődhetsz egyfajta ösztönző lendülettel, mely magabiztosabbá tehet.

Ám ne gondold, hogy csak bombasztikus alakkal vívhatod ki magadnak a férfiak figyelmét, mert mindez valójában a vonzó kisugárzásról szól. Az első benyomás ugyanis szavak nélkül dől el, melyet a sugárzó kellemed billenthet pozitív irányba. Azonban a kellem és a küllem szorosan összefügg egymással, tehát nem árt alátámasztani egy nőies ruhával a lényedből fakadó finomságot, bájt és eleganciát.

Hogyan lehetsz abszolút nőies?

  • Először is mindig tudnod kell az alkalomhoz, az adott napszakhoz, illetve az elfoglaltságodhoz öltözni. A boltban csillogó dívát játszani nevetséges lehet, ám minden helyzetnek megvan a megfelelő ruhája, mely ahhoz mérten és illően mutatja meg a nőiességedet.
  • A tetszeni akarás legyen a te titkod, vagyis soha ne tálald tolakodóan és közönségesen. Az előnyeidet anélkül is kiemelheted, hogy elolcsósítanád magad egy túl merész dekoltázzsal.
  • Találd meg azt a határvonalat az öltözködésedben, amikor a nőies stílus még nem megy a kényelem és a praktikum rovására. Hiszen, ha nem tudsz viselni egy ruhát, vagyis feltűnően feszengsz benne, az inkább rombolja, mintsem építi a kecsességed.
  • Ne csak a ruha szabása, hanem az anyaga is tükrözzön finomságot, így az egyszerűbb kialakítások is más megvilágításba kerülnek.
  • Az is fontos, hogy mindig a testalkatodnak megfelelő fazonokat válaszd.

A legnőiesebb ruhafazonok, minden alkalomra

Nézd meg képeken is, hogy milyen ruhafazonokban lehetsz maximálisan nőies, legyen szó buliról, randevúról vagy szürke hétköznapokról. Bűvöld el a pasikat!

Ezt is szeretjük