Képek! Nőies egyberuhák körképe testalkatra szabva
Melyik passzol az alakodra?
Hozd ki magadból a maximumot a legnőiesebb alakjavító ruhákkal!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ideális ruha nemcsak gyönyörű és divatos, hanem furfangos szabásával tökéletesen palástolja a pluszkilókat, vagy éppen kerekebbnek mutatja az idomaidat, ha bizonyos helyeken nem rendelkezel csábosan telt formákkal. Egy ilyen darab felkutatása az első, lázas nekifutásra talán nem tűnik olyan egyszerűnek, pedig csak néhány alakformáló szabályt kell figyelembe venned, melyek könnyen elsajátíthatóak.

Ha az optikai trükkök nagymestere szeretnél lenni, az egybeszabott ruha a legalkalmasabb arra, hogy kikísérletezd, mi áll jól neked, és hogyan tűnhetnél karcsúbbnak, esetleg magasabbnak.

Az sem utolsó szempont, hogy férfibűvölő ruhatáradat egy örökzöld kreációval gazdagíthatod, mely sohasem megy ki a divatból, csak időnként átalakul. Nézd meg, milyen darabokban hódíthatsz idén!

Így találd meg álmaid ruháját!

Vásárláskor tisztában kell lenned az alakod minden előnyével és hibájával, és a legalapvetőbb optikai trükkökről se feledkezz meg, melyek segíthetnek abban, hogy eligazodj a fazonok rengetegében.

  • A szabásban vagy a mintázatban felmerülő hosszanti vonalak nyújtanak és karcsúsítanak. Ügyelj arra, hogy oda essenek, ahol fő cél a slankítás, illetve a valós méretek leplezése.
  • A vízszintes vonalakkal pont az ellenkezőjét érheted el. Mivel kettévágják az alakot, optikailag tömörebbé, zömökebbé teszik az idomaidat, attól függően, hogy hol helyezkednek el a ruhádon. Arra figyelj, hogy mindig a legkarcsúbb területet keresztezzék.
  • A kaotikus minták vonzzák a tekintetet, ezért nem árt óvatosan bánnod velük, különben azt emelheted ki általuk, amit nem szeretnél. Amennyiben az alakod stopot mond a színes mintázatra, de te mégis ragaszkodsz hozzá, sokkal szerencsésebb, ha kevésbé kontrasztos, nagyléptékű mellett döntesz. A szélesítő hatását lenge anyagokkal és karcsúsító fazonokkal ellensúlyozhatod.
  • A minták azonban a segítőid is lehetnek, mégpedig a hangsúlytalan domborulatok kiemelésénél. Ugyanígy megfelelnek erre a fényes anyagok és a feltűnő díszítőelemek, mint a fodrok, a buggyok, illetve a kiálló zsebek.
  • A derékhangsúlyozás legegyszerűbb módja az egymásba fordított háromszögek elvének követése. Képzelj el két háromszöget, melyek a csúcsaiknál összeérnek, és az így kapott szűkülő-bővülő formát keresd a fazonok között.

A legnőiesebb egybeszabott ruhák

Képgalériánkból megtudhatod, milyen fazonok passzolnak a testalkatodhoz, és melyek a legnőiesebb ruhakreációk az idei divatban.

Ezt is szeretjük