Képek! A legszebb tavaszi pólók testalkatra szabva
Mi illik hozzád?
A tavaszi trend igazi különlegességeket kínál, találd meg a számodra legelőnyösebb fazonokat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavasz leginkább a pólók időszaka. A hosszú hideg után végre lekerülnek a formátlan rétegek a testedről, és előbukkannak a rövid ujjú fazonok, amelyeket farmernadrággal vagy szoknyával is viselhetsz, figyelembe véve az időjárási viszonyokat, na és persze a reggeli öltözködési kedvedet is.

A póló minden alkalomra tökéletes választás lehet. A munkában a kényelmesebb, lazább fazonokat ugyanúgy felveheted, mint a szűk, testre simuló darabokat, ugyanakkor ez utóbbi szoknyás megoldással még egy randin is megállja a helyét.

Ne feledd azonban, hogy bár számtalan stílus megtalálható a boltok polcain, nem minden fazon áll jól egyformán mindenkinek! Adunk néhány tippet ahhoz, hogy amit kell, azt ki tudd emelni, illetve hogyan leplezheted a kényes területeket.

Öltözködési tippek

  • A választék széles, ezért fontos, hogy figyelembe vedd a testalkatodat. Ha vékony felépítésű vagy, jól állhatnak a szűk, illetve a lezserebb fazonok is, ha azonban has tájékán van rajtad egy-két fölös kiló, óvakodj a nagyon szűk, minden apró részletet megmutató fazonoktól.
  • A széles váll is okozhat problémákat, ha nem a megfelelő szabást választod. Amennyiben nem szeretnél díjbirkózó alakot ölteni, kerüld a vállban különlegesen hangsúlyozott - például húzott - darabokat.
  • Tartsd szemed előtt a mondást: néha a kevesebb több. A nagyon csillogó, díszes, mintás, színes pólók jól állnak egy kamasznak, azonban nem biztos, hogy húszon felül is hasonlóan mutatnak.
  • Egy bővebb fazont nyugodtan hangsúlyozhatsz egy derékövvel, így ha kicsit teltebb alakod van, akkor is vékonyabbnak fogsz tűnni a derekad miatt.
  • Sokszor előfordul, hogy ugyanazt az anyagot több stílusban is legyártják, különböző nyakkivágással, ujjal, hosszúsággal, így könnyedén kiválaszthatod azt a szabást, amely a legjobban illik az alakodhoz.

Tavaszi pólók

Ötvözd a saját stílusodat a legújabb trendekkel! Képgalériánk segít, hogy megtaláld a számodra legelőnyösebb fazonokat a tavaszi trendkínálatból.

Ezt is szeretjük