Melyik hajszínt szeretik a nőkön a férfiak, és melyiket nem? A 24 éves nő saját tapasztalatait árulta el

A fiatal nő a TikTokon mesélte el, mennyire másképp kezelték az emberek a különböző hajszínekkel.

Férfiak véleménye a hajszínekről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A 24 éves Sabrina Sallum sok különböző hajszínt kipróbált már élete során, és azt vette észre, hogy mindegyik árnyalattal egy kicsit másképp állnak hozzá az emberek. 

A fiatal nő a TikTokon mesélt tapasztalatairól, és azt is elárulta, melyik frizurát szerették rajta a legjobban a férfiak, illetve hogy melyiket a legkevésbé.

Melyik hajszínt szeretik a nőkön a férfiak, és melyiket nem?

Sabrina posztját már 2,2 millióan látták, közel 500 ezren lájkolták, és több mint 3800 komment is született alatta. Beszámol benne arról, hogy volt már fekete, barna, szőke, pink, lila, zöld, kék és vörös is a fizurája, és az emberek teljesen máshogy kezelték mindegyik árnyalattal. 

@whoisflowerface i’ll never understand lollll #hairtheory #haircolor #DoritosTriangleTryout ♬ original sound - sab

Szőke hajjal kapta a legnagyobb figyelmet a férfiaktól, üzenetekkel bombázták, és sokat beszéltek a hajszínéről, például azt, hogy mennyire szeretik, és ez idő tájt volt a legtöbb randin is. Úgy vette észre, mintha a pasik az árnyalat megszállottjai lennének, amikor ugyanis azt pedzegette, hogy átfestetné, mindig az volt a válasz, hogy ők mennyire szeretik a szőkét. 

Amikor élénkvörösek voltak a tincsei, a legtöbb férfi szinte tudomást sem vett róla, de azért mindig akadt egy-egy kivétel, aki kifejezetten a rajongója volt ennek az árnyalatnak. Amit viszont furcsának talált, az az volt, hogy a rezes fürtökre sosem kapott bókokat, de miután feketére váltott, jó pár pasi kérdezte tőle, miért cserélte le a vöröset, amivel olyan csinos volt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor élénkebb, feltűnőbb színekre szavazott, például pinkre, akkor inkább csak a lányok dicsérték, a lilánál mindkét nemből akadtak csodálói, a zöldet viszont meglepő módon szerették a férfiak. Fekete tincsekkel nagyon csinosnak érezte magát, de egyáltalán nem kapott akkora figyelmet, mint a többi esetben, a pasik pedig inkább csak kihasználni akarták.

Most, természetes sötétbarnán úgy érzi, nem kap túl sok figyelmet, de ez egyáltalán nem zavarja, hiszen ez a natúr árnyalata, és azt akarja, hogy a pasik olyannak fogadják el, amilyen valójában. És itt is a legfontosabb rész: nem az a lényeg, hogy a férfiak - vagy akár a nők - mit gondolnak valaki hajszínéről, vagy melyik tetszik nekik a legjobban. Inkább az, hogy az ember igazán jól érezze magát az adott árnyalattal, és olyat válasszon, amit a legjobban szeret.

Durván öregítenek ezek a frizurahibák

Egyes hajszínek, frizurák öregíthetik a viselőjüket, ezért érdemes őket kerülni. A következő frizurahibák évekkel idősebbnek láttathatják az embert.

Durván öregítenek ezek a frizurahibák - Évekkel idősebbnek láttathat a hajad, ha így hordod

Ezeket a frizurahibákat érdemes elkerülni, ha nem szeretnéd, hogy idősebbnek tűnj a hajad miatt.

Elolvasom
Ezt is szeretjük