Szegényeknek készít fogsort a nagylelkű fogorvos: magabiztossá és boldoggá teszi az embereket

Felipe Rossi azért utazza körbe a világot, hogy másokon segíthessen. Ingyen varázsol tökéletes mosolyt azoknak, akik nem engedhetnék meg maguknak a fogorvosi költségeket.

felipe rossi
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha az ember elégedett a mosolyával, akkor sokkal magabiztosabb, és könnyebben nyit a környezete felé. Jól tudja ezt egy brazil fogorvos is, aki tisztában van vele, mennyit számít egy szép fogsor - legyen szó önbizalomról, a célok eléréséről vagy az állásinterjúk sikerességéről.

A jó orvosok, a fogszabályzók és a műfogsorok azonban rendkívül drágák, és sajnos sokan nem engedhetik meg ezeket maguknak, akármennyire is szeretnék. Felipe Rossi az ilyen embereknek nyújt hatalmas, nagylelkű segítséget.

Szegényeknek varázsol szép mosolyt a fogorvos

A férfi létrehozta az NGO Por1 Sorisso alapítványt, és körbeutazza a világot, hogy szegényeknek segítsen - méghozzá teljesen ingyen. Már rengeteg férfi és nő életét változtatta meg jó cselekedetével, mellyel azt szeretné elérni, hogy boldogabbak, magabiztosabbak legyenek, és könnyebben érjék el céljaikat, könnyebben találjanak munkát. Tevékenységét az Instagram-oldalán dokumentálja, ahol rendszeresen oszt meg előtte-utána fotókat is az átalakulásokról. Ezek közül mutatunk most néhány látványos képet.

Képek: Instagram/drfeliperossi.

Ezt is szeretjük