Több árnyalattal fehérebbek lesznek a fogak a házi pakolástól - Leszedi a lerakódásokat, és gyorsan hat

Csupán öt könnyedén beszerezhető összetevő kell hozzá, de lepipálja a bolti fogfehérítőket is.

feher fog fb

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A fogak elszíneződésének több oka is lehet. Közrejátszik benne többek között a genetika, a dohányzás, a nem megfelelő szájhigiénia, de akár néhány étel vagy ital is sárgássá festheti őket.

Akármi is okozza a problémát, az biztos, hogy mindenki szeretné eltüntetni a nem kívánt árnyalatot, méghozzá minél gyorsabban, hiszen nincs is szebb egy fehér mosolynál. 

Azonnal ható fogfehérítő pakolás

Számos módszer létezik, ami újra ragyogó fehérré varázsolhatja a fogakat. A legnépszerűbbek talán a fogkrémek vagy a paszták, ezek azonban gyakran csak a reklámokban varázsolnak vakító mosolyt, a valóságban viszont inkább pénzkidobásnak minősülnek. A házi fehérítő készülék és a fogorvosnál kérhető kezelés ára pedig igencsak borsos. Ezért is érdemes inkább házi praktikákat kipróbálni: nemcsak, hogy tényleg hatásosak, de még a pénztárcát is kímélik. Az egyik leghíresebb szépségblogger, Farah Dhukai mutatott egy szuper kis pakolást az Instagramján, ami nemcsak több árnyalattal világosítja a fogakat, de leszedi a lerakódásokat is, és garantálja a hosszan tartó, friss leheletet.

WHITEN YOUR TEETH WITH MUD🙊😱 🐲🙅🏽SAY NO TO DRAGON BREATH AND YELLOW TEETH! If you use whitening tooth paste, or teeth whiteners in general and find that 1. they make your teeth super sensitive, 2. the whiteness doesnt last and 3. or they dont work very well.. then you NEED to try this! Its INEXPENSIVE, SAFE ENOUGH TO EAT and makes your teeth SUPER WHITE, RIDICULOUSLY CLEAN and DRAGON BREATH WILL BE SLAYED!🐉 💎YOULL NOTICE WHITER TEETH IMMEDIATELY, CLEANER TEETH IMMEDIATELY, and FRESHER BREATH THAT LASTS LONGER THAN ANY TOOTHPASTE. 💡ALL YOU NEED: 👑1 TSP BENTONITE CLAY (this is the MUD part) - If you dont have bentonite clay, invest in some! Its inexpensive (a whole GIGANTIC TUB is like $10)AND it works for your hair, teeth and skin! 🐣1/2 TSP BAKING SODA 🐪1/4 TSP CINNAMON 🦁1/4 TSP TURMERIC 🍫A PINCH OF CACAO POWDER 🍰MIX EVERYTHING TOGETHER! 🌟To Use, 💦Wet your toothbrush ❄️Sprinkle a little of your mud powder onto your wet toothbrush and brush your teeth like you normally 😬would rinse with water to remove all the mud from your teeth 🤐Use as often as you normally brush your teeth and store in a sealed container for continued use! 😱WHY YOU NEED TO BRUSH YOUR TEETH WITH MUD: Bentonite Clay: Sucks out all the bacteria and “nasties” that are left on your teeth and gums to prevent you from swallowing them, rebuilds your teeth because of high calcium, magnesium and silica! Baking Soda: Helps remove stains, and helps with bad breath Cinnamon: Is an anti-bacterial and freshens breath, and prevents FUTURE bad breath Turmeric: helps with inflammation, helps prevent gingivitis, removes plaque and bacteria and whitens teeth Cacao Powder: helps harden tooth enamel, repairs teeth and prevents tooth decay 👇🏽👹TAG A DRAGON BREATH FRIEND WHO COULD USE THIS AND DONT FORGET TO LIKE THIS VIDEO TO HELP A SIS OUT FAM! 👍🏾👍🏾 🎵@vancouversleepclinic - in the end Disclaimer: test patch first!

Farah D (@farahdhukai) által megosztott bejegyzés,

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál agyag - bentonit vagy zöld
  • 1/2 evőkanál szódabikarbóna
  • 1/4 evőkanál fahéj
  • 1/4 evőkanál kurkuma
  • 1/4 evőkanál kakaópor

Így használd:

Készítsd elő az összes hozzávalót, és ne aggódj, az agyagot sem lesz nehéz beszerezned, mert ma már rengeteg webshopban, gyógyszertárban vagy drogériában kapható. Ha megvan minden, öntsd őket egy tálba, és alaposan keverd össze. Ezután nedvesítsd be a fogkefédet, mártsd a porba, moss fogat alaposan, hagyd hatni még pár percre, majd öblítsd ki a szádat. Már az első használat után látni fogod az eredményt: nemcsak fehérebbek, de tisztábbak is lesznek a fogaid. Rendszeres alkalmazása pedig még ragyogóbbá teszi a mosolyodat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Az agyag fertőtlenít, tisztít, leszedi a lerakódásokat, míg a szódabikarbóna az elszíneződésektől szabadít meg, miközben a leheletet is frissíti. A fahéj és a kurkuma antibakteriális, gyulladásgátló hatású, mindezek mellett pedig fehérít is, ugyanúgy, ahogyan a kakaó, ami még a fogzománcot is erősíti.

Házi fogfehérítő módszerek

A fenti pakoláson kívül is számos egyszerű, otthoni fogfehérítő módszer létezik, melyeket bátran bevethetsz, mert természetesek, hatásosak és olcsók egyben.

Ezt is szeretjük