Te kitalálod, hány éves a nő a képen? Senki nem tudja jól megtippelni a fiatalos anya korát

Amber Leigh Lancastert huszonévesnek nézték az Instagramon, de nagyot tévedtek. Mindenki meglepődik, amikor megtudja valódi korát.

amber cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amber Leigh Lancasterre az Instagramon figyeltek fel az emberek. Sokan ugyanis azt hitték a csinos, gyönyörű nőről, hogy alig több mint 18 éves, ám amikor megtudták a valódi korát, teljesen ledöbbentek.

A fiatalos anya egy videóban árulta el, hány éves is pontosan, követői pedig alig akartak hinni neki - amit nem is csodálunk.

Senki nem tudja jól megtippelni a nő korát

Amber 1980 szeptemberében született, tehát 42 éves, de követői szerint húsz évet legalább letagadhatna, sőt akár 24-et is nemcsak öltözködésének és alakjának, hanem arcának köszönhetően is. A több mint 432 ezer követővel rendelkező modell, színésznő, belsőépítész és influencer rendszeresen oszt meg magáról fotókat, videókat az Instagramján, valamint a TikTokján, és mindegyiken egészen elképesztően néz ki.

@amberlancaster007 #fitcheck #ootn #outfitinspo ♬ original sound - Amber Lancaster

Érthető, hogy mindenki arra volt kíváncsi, mégis mit csinál, hogy ilyen szuperül fest. A nő őszintén vállalja, hogy a szépészeti beavatkozásoknak sem áll ellen, például videókat is töltött fel arról, hogy botoxoltat, de úgy véli, egyes krémek és szérumok is nagyban hozzájárulnak fiatalos külsejéhez.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Amber a tretinointartalmú krémekre esküszik, már 15 éve használja őket, és szerinte ezek mentették meg a bőrét. De hozzátette, ez az összetevő nem biztos, hogy mindenki számára megfelelő, ezért érdemes kikérni egy bőrgyógyász véleményét. 

@amberlancaster007 What I wore to the Justin Bieber concert. #outfit #concertoutfit #justinbieber #concert #goingoutoutfit #girlsnight #baddieoutfits #chanel19 ♬ original sound - Amber Lancaster

Emellett C-vitaminos szérumot és hidratálókat is bevet, a krémezésből pedig ajkait, kezeit és lábfejét sem hagyja ki. Természetesen az életmódjára és az egészséges étkezésre is figyel, a bőrt ugyanis belülről is táplálni kell.

@amberlancaster007 #WerkItFromHome #fyp #fashiontiktok #outfit #festivalfashion ♬ Pieces - AVAION

A kommentelők bíznak a tanácsaiban, és nem győzik dicsérni fiatalos külsejét.

21 évesnek hinnéd, pedig 41 a nő: szépségtitkairól mesélt

Lure Hsu nem tartja titokban, hogy a genetika is hatalmas szerepet játszik a külsejében, de emellett vannak olyan apróságok, amikre mindig figyel, hogy megőrizze szépségét és fiatalságát. Ilyen például a megfelelő folyadékmennyiség, valamint a bőre napvédelme, de a szépségrutinjához rengeteg más fontos dolog is hozzátartozik az egészséges étkezésen és a sporton túl. Elárulta, melyek ezek.

Borítóképek: Instagram/amberlancaster.

Ezt is szeretjük