Mosolygás helyett ezt csináld, és ezerszer jobban fogsz kinézni a fotókon - Éveket letagadhatsz

Sokkal öregebbnek tippelnek, ha ezt csinálod. Mutatunk viszont néhány jól bevált trükköt, amikkel csak előnyös kép készül majd rólad.

szelfi keszites
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki arra törekszik, hogy az Instagramra vagy a Facebookra feltöltött képeken a lehető legjobb formáját mutassa, és ehhez általában hatalmas mosollyal az arcán pózol a felvételhez. Most viszont kiderült, hogy ez nem is biztos, hogy olyan előnyös, mint a legtöbben gondolják, sőt!

Egy kutatás ugyanis nagyon érdekes eredményre jutott. A kanadai Brain and Mind Institute felmérése során három-három képet mutatott mindegyik résztvevőnek: az egyiken mosolygott, a másikon semleges, természetes arcot, a harmadikon pedig vicces, csodálkozós grimaszt vágott a rajta szereplő ember. Kitalálod, melyiküket tippelték a legidősebbnek?

Előnytelen a mosolygás a képeken?

Valószínűleg meg fogsz lepődni, de a mosolygósat több évvel a valós koránál idősebbnek nézték, míg a grimaszolót a legfiatalabbnak. A vezető kutató, Mel Goodale azt is elmondta, hogy a fotókon szereplők is nagyon meglepődtek, mert egyáltalán nem erre számítottak. Az igazság viszont az, hogy sok híresség már régóta sejti ezt az apróságot a vidám fotókról, még akkor is, ha eddig nem volt tudományosan bizonyított. Victoria Beckhamet például szinte soha, vagy elképesztően ritkán látni mosolyogva, maximum néha enyhén oldalra húzza a száját. De nem ez az egyetlen trükk, amire esküsznek a hírességek: lejjebb eláruljuk, milyen praktikákat vetnek be a tökéletes szelfiért.

I mean, who doesn't get out of the shower in the London look?! #VBxEsteeLauder x VB

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

Például Anna Wintourt, az amerikai Vogue magazin főszerkesztőjét sem igazán láthatta még senki mosolyogni a fotókon.

•ANNA WINTOUR• Anna Wintour tiene la visión de la moda, ella entiende a la perfección la relación que hay entre las nuevas tendencias y la influencia de las misma en la historia de la cultura💜. Pero además tiene un ojo muy característico que puede influenciar a su gusto a una gran parte del mundo, pues desde [1988] es la jefa-editora de la revista Vogue de los Estados Unidos💥. Su trabajo en la revista Vogue hizo que ésta se diferenciara de otras revistas de moda como la ELLE, en las que las modelos no eran fotografiadas en estudios sino con luz natural💡. Otro aspecto importante que resaltó fue la sencillez con la que mostraba a sus modelos, en una ocasión aparecía una modelos israelí con unos jeans de 50 dólares y una playera de Christian Lacroix de 10,000 dólares💲. La mezcla de la moda de altura y la moda popular fue una de sus aportaciones que más llamaron la atención🙌. Hay una anécdota que cuenta que los impresores llamaron para confirmar que no fuera un error y que en realidad ésa era la portada💜. El nombre de la modelo, el fotógrafo y el estilista aparecían de igual manera en los créditos otorgándole importancia a los artistas detrás de la modelo portando la ropa✨. Su reinvento de la revista Vogue también tuvo que ver con su introducción de actores y cantantes en las portadas📺. Dentro de las portadas más famosas de esa época fueron las de Madonna, Winona Ryder, Gwyneth Paltrow y por supuesto, la importantísima Demi Moore que apareció desnuda mostrando su embarazo de 8 meses🔥. Wintour no tuvo una preparación oficial, se salió de la preparatoria y tras estudiar un poco de moda decidió que de la moda “o se sabe o no se sabe”🌟. Todo su éxito se lo debe a su buena “intuición”💥. Su amor por la moda, la cultura y el arte, ocasionó que diseñadores jóvenes tuvieran futuro en el mundo de la moda y que sus portadas fueran incluso consideradas obras de arte🎨. Pues ahora fotógrafos como Annie Leibowitz han expuesto sus fotografías en museos de arte permitiendo que el mundo de la moda tenga cabida en la concepción de la alta cultura💜. 📷: un día más culto. #AnnaWintour #Moda #UnitedStates #VOGUE #Cultura #Art #History #CulturaGeneral

Le SAVOIR (@_lesavoir) által megosztott bejegyzés,

Kim Kardashian pedig fél a ráncosodástól, ezért sem szeret annyira mosolyogni. Inkább enyhén nyitva tartja a száját, vagy nagyon picit csücsörít, és azt is elárulta, miért: így ugyanis jobban kiemeli az arccsontját, és keskenyebbnek tűnik az arca.

Today on my app I share laser treatment tips with @simonourianmd1 #Epione #LasersAreLife

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Egy-két trükköt pedig érdemes is ellesni a szelfik egyik királynőjétől. Például mindig egyenesen tartja az állát és a nyakát, valamint szereti magát kissé felülről fotózni, amit szintén nagyon előnyösnek tart az arca szempontjából.

#FBF St. Barth's Selfie

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

De húgának, Kylie Jennernek is van egy jól bevált trükkje: kissé oldalra fordítja a fejét. Így kiemeli hosszú haját, és bájos benyomást kelt.

Abban pedig mindketten egyetértenek, hogy a fény is nagyon fontos: ha ugyanis úgy fotózod magad, hogy fény világítja meg enyhén az arcodat - mondjuk ablak mellett állsz -, akkor szebbnek, simábbnak és fiatalosabbnak tűnik a bőröd.

Shot a fun tutorial today with @makeupbymario using only drug store products on my app! Link in bio

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Ezt is szeretjük