Az egyik nő 45, a másik 22 a képen - Kitalálod, melyikük a fiatalabb?
A 45 éves anyát sokan lánya testvérének nézik.

joleen diaz cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joleen Diaz és Meilani Parks sokakat összezavarnak az utcán és az interneten egyaránt. Az anya-lánya párosról ugyanis szinte senki nem akarja elhinni, hogy milyen kapcsolatban állnak egymással. Külsőre ugyanis jóval inkább testvéreknek néznek ki.

Joleen az Instagramon hívta fel magára a figyelmet fiatalos megjelenésével és csinos szettjeivel. Valószínűleg lányával közös képeiken először te sem tudnád jól megtippelni, melyikük az idősebb.

A 45 éves anya fiatalos külsejével 

Joleen többször megosztott már Meilanival közös fotókat, amikkel alaposan összezavarta a netezőket. A kommentelők egyáltalán nem tudták ugyanis eldönteni, hogy ki az anya, és ki a lánya a képen, amit nem is csodálunk. A bal oldalon látható Joleen már-már irreálisan fiatalos, és szinte hihetetlen, hogy már betöltötte 45. életévét.

Joleen elárulta, sokszor azt hallja az emberektől, hogy lánya testvérének hitték, és ezt egyikük sem bánja. De azt is hozzátette, hogy az Instagramon sok, nála jóval fiatalabb férfi keresi fel azzal, hogy randizni szeretne vele, sőt, sokan jelentették is már a profilját, mert azt hitték, hamisak a képei.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az anya-lánya páros egyébként nagyon közel áll egymáshoz, sokszor még duplarandikra is járnak, Meilani pedig gyakran kéri édesanyja tanácsát férfiügyekben. A több mint 638 ezer követővel rendelkező Joleen szerint profilja hamis képest fest róla, ő ugyanis egy egyszerű, földhözragadt személy, és egyáltalán nem olyan lenyűgöző vagy különleges, mint azt a legtöbben hiszik.

Joleen még mindig keresi a nagy Őt, és elárulta, hogy a kor nem döntő szempont számára a pártalálásnál, de nem szeretne sokkal fiatalabb férfival járni. Inkább az ambiciózus, magabiztos, érettebb férfiak érdeklik, akik jól tudnak kommunikálni.

Szépségtitkairól is mesélt

Egy interjúban elmesélte, hogy nem eszik sertés- vagy vörös húst, leginkább halat és tojást fogyaszt. Heti ötször vagy hatszor edz, 30-45 percet kardiózik, és 20 perc erősítő edzést csinál ilyenkor. Legnagyobb gyengeségének a cukrot tartja, ugyanis szinte mindennap eszik valami édességet, például sütiszeletet, de mindig csak keveset.

A bőrápolás terén az AHA-savak csoportjába tartozó glikolsavas hámlasztást emelte ki, illetve a harmincas éveitől fogva retinolos szérumot használ. Az elmúlt időszakban tretinointartalmú termékre esküdött, amitől úgy érezte, kisebbek lettek a pórusai, és elhalványultak a ráncai. És bár sem a szépészeti beavatkozásokra, sem az Instagram-filterekre nem tért ki, valószínűleg azért egyiket sem veti meg a fotói alapján.

Anya-lánya párosok, akik egyidősnek tűnnek

A következő párosokról nem csoda, hogy mindenki azt gondolja, hogy testvérek. A lányok ugyanis szinte egy az egyben olyanok, mint elképesztően fiatalos szüleik. Elárulták, szinte senki nem találja ki elsőre, hogy milyen rokoni kapcsolat fűzi őket össze, sőt vannak, akiket sokszor össze is tévesztenek. A képeket elnézve nem is csoda.

Ezt is szeretjük