Mit gondol a férfi, kell a festék és a púder, vagy jó-e szárazon is? Nem cicózott, megmondta
A nők hihetetlen sok időt tudnak eltölteni a fürdőszobában azért, hogy a végeredmény tetsszen a férfiaknak. De vajon megéri?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kence és fice

Douglas Adams a Galaxis Útikalauz valamelyik részében a bolygónak felesleges embereket egyenest a kozmoszba lőtte ki. Az űrhajón persze ott csücsültek a fodrászok, ám jómagam nem állnék meg itt, egy mákszemnyit tovább szélesíteném a kört, nyilván jut még priccs a kozmetikai szakma többi jeles képviselőjének is.

Na nem mintha baj lenne velük, dehogyis, nincsenek nekem fenntartásaim, miért is lennének. Mit ad Isten: nem születtem nőnek, a férfi figyelmét meg nem hívják fel lépten-nyomon, a legutolsó hirdetőoszlopon is arra, hogy a képe valójában ronda, ráncos és topis, hogy rossz a frizurája, hogy szemfesték meg csókálló rúzs nélkül az utcára lépni főbenjáró bűn.

Ha nő lennék, ránceltüntetős portékákat tukmáló szórólapokkal bélelném a ketrecet a hörcsög alatt, a kutyám pedig akkor támadna torokra, mikor azt kiáltom: mert megérdemlem.

Kell a festék és a púder, vagy jó-e szárazon is?

Egyébként meg bődületesen unalmas téma ez, komolyan. Inkább tömjenek púdert az orromon keresztül a kisagyamba egy kiöregedett, rücskös szélű szemceruzával, minthogy erről kelljen vitáznom. És nézhetnék helyette rögbit is. Új-Zéland–Anglia. Mindegy, csak mondom.

Egyáltalán: muszáj törődnöm ezzel? Semmi közöm a festékekhez, nem érdekel a vakolat, sose érezzek tíz foknál melegebb gyantát a bőrömön. Zárójelben: a legnagyobb skandallum pedig: a pa-si-szőr-te-len-í-tés. Phö. Szőrteleníti magát David Hasselhoff? Ugye, hogy nem, pedig ő csakugyan férfi ám a talpán. Persze, aki férfiember, és akarja, csinálja, na de ne várja el senki, hogy egy férfi lerántja a nő kedvéért a hónalját.

Nem is értem a kozmetikumok, a paszták meg a mindenféle plasztikák körül tobzódó mizériát - kicsit mintha át lennétek verve, lányok, hát csókolom. Az önbizalomhiányon nem segít a paszta, a reklám meg óbégathat, hogy liposzóma meg mikrogömböcske, de a tuti szer csak takarni fog, ha a fene fenét eszik is: a gyógyításhoz ugyanis már kevés benne a kraft. Vegetáriánus kaja ez, jóféle disznócsülökből.

 

Báj mi nálunk, babám

Olyan jó csajok tudják tönkretenni magukat olyan borzasztó mód, édes istenem, most segíts - úgy sorvad lassan mazsolává az ilyen asszonykák mellyében az igazi kellem, mint holmi részeg sekrestyés a tűző napon. „Egy zombinépen parányít az arányérzék”, mondják a Ludditák, és speciel pacsit érdemelő gondolat ez, telefonálok is mindjárt a gyönyörű kisasszonyokért.
Szóval mit mondjak: a férfiszív inkább lágyul a női bájra, mint a fránya toxinokkal maszatolt pofikra. A pír, ha választani lehet, ne púder legyen az arcon, hanem az öröm puszilja oda, a keblet meg dagassza a kedvesség meg a fittipaldi női lélek, ha érthető.Persze a férfit ki tudja ám készíteni a szőrbe borult bikinivonal, nem különösebben népszerű a cúgos hónalj sem. Csakhogy ezek alapdolgok, nem erre gondolunk, amikor a rendes heti pókerpartikon a felpumpált szájú, festékszóróval kikészített lányokat röhögjük. Na meg amikor mennénk Macskafogó 2-t nézni, de „Várj, kicsim, még megcsinálom a mékapot”, hát az ám a mindennek a teteje: ha valaha kihal a férfi, ha jön majd az Úrmageddon, akkor ez a mondat lesz a pusztulás gócpontjában, az hétszentség.

Különben meg épp kimentem a fürdőszobába kutakodni, és találtam valami krémet, éjszakai pihentető mittoménmi, mindegy is, mert jó nagy batár betűkkel a következő van rápingálva: „Tartósítószert nem tartalmaz”. Fú, öcsém, tiszta naturál, csak egy vele a bibi: minden cseppje szintetikus. Nem romlandó, mer’ műanyag, de bizonyosan hundert procent egészség, hiszen tartósítószer, az aztán egy darab sincsen benne.
Ezt talán tessenek összeadni. 2+2?

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük