Ezek az ősz legdivatosabb farmerjai: nőies darabok körképe árakkal, lelőhelyekkel

Idén a kényelmesebb darabok kerülnek előtérbe a farmertrendekben. Körképünkben a legdivatosabb nadrágokat gyűjtöttük össze.

oszi farmer
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az őszi trendek igencsak izgalmasnak ígérkeznek idén is. Hódítanak a puffos, fodros felsők, a műbőr darabok és a viktoriánus nyakvonalak, a farmert illetően pedig a változatosság és a kényelem a szezon kulcsszavai.

A skinny változat természetesen marad a kínálatban, de megjelennek mellette a lazább fazonok, és a ’80-as, ’90-es évekből is térnek vissza ötletek.

Az ősz legdivatosabb farmerjai

Az egyenes, a trapéz és a bővebb szabások egyaránt hódítanak, így mindenki megtalálja majd a legsikkesebb nadrágok közt az alakjához, ízléséhez illőt. Körképünkben megmutatjuk a legdivatosabb farmereket a webshopok kínálatából, hogy megkönnyítsük a választást: árakkal, lelőhelyekkel gyűjtöttük össze őket.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük