Ezért tedd az alkarod a farmer derekába vásárlás előtt: 4 trükk, hogy próba nélkül megtaláld a tökéletes méretet

Pár egyszerű mozdulat segítségével anélkül találhatod meg a megfelelő farmert, hogy felpróbálnád.

farmer vasarlasa
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tökéletes farmer kiválasztása sokak számára lehetetlen feladatnak tűnik hosszas próbálgatás nélkül. De ha nem szeretsz sorban állni a fülkéhez vagy órákat tölteni a válogatással az üzletekben, érdemes bevetned néhány trükköt, amelyek segítenek a megfelelő méret megtalálásában.

Pár mozdulat segítségével könnyedén megállapíthatod, hogy passzol-e rád a kiszemelt darab. Mutatunk négy taktikát, amelyek nagy hasznodra lesznek a nadrágvásárlás során.

Így mérheted le a farmer derekát próba nélkül

Egy TikTok-felhasználó videón mutatta be az egyszerű ötletet, amelyet a netezők is ajánlanak. A lényege csupán annyi, hogy az alkarodat a farmerba kell tenned, és így megtudhatod, jó lesz-e a méret. A csuklód legyen derékszögben az alkaroddal, és ha pont belefér a kezed a nadrágba, megfelelő darabot választottál. Ha marad egy kis rés, vagy nem tudod beletenni az alkarodat, nézz inkább egy másik után. Alma alaknál, vagy ha kerek a pocakod, nem mindig válik be ez a módszer, ezért ebben az esetben érdemes inkább felpróbálnod.

@billiexnewland

Finding your ##perfect pair of ##jeans is now a breeze!👖##tiktokfashion ##styletips ##fashionhacks ##hack ##moreyouknow ##viral ##tutorial ##lifehack ##fyp

♬ original sound - billiexnewland

A vlogger a családjával is kipróbáltatta a technikát, ami náluk is működött,  főleg a magasított derekú változatoknál. Ha csípőnadrágot vásárolsz, ne derékszögben, hanem egyenesen tartsd a kézfejed, behajlított ujjakkal: ebben az esetben így kell hogy végigérjen a nadrágon. Azt, hogy magas vagy normál derekú a darab, úgy nézheted meg, hogy odaméred magad elé: ha a felső gomb a köldöködnél van, előbbiről van szó, ha ez alatt kicsivel, utóbbiról. A csípőnadrág általában a csípőcsont felső vagy középső részéig ér. 

A jó méret megtalálása

Van egy másik trükk is, amivel megtalálhatod a megfelelő méretű nadrágot. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy megfogod a derékrész két oldalsó végét, majd lazán, szinte nyakláncként a nyakad köré illeszted. Ha majdnem összeérnek, vagy csak kicsi rés van köztük, passzolni fog a kiszemelt darab.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ha pedig azt néznéd meg, hogy belefér-e majd a vádlid a skinny fazonú farmerba, szorítsd ökölbe az ujjaidat, és húzd fel a szárát a karodra. Ha simán belemegy, nem szorít, és rángatás, erőlködés nélkül ki is tudod venni belőle a kezedet, nem kell félned attól, hogy túl szűk lesz a lábadra.

A hossz leellenőrzése

Azt is leellenőrizheted egy egyszerű trükkel, hogy jó lesz-e a hossza. Fordítsd fejjel lefelé a nadrágot, fogd meg a két alsó végét, majd nyújtsd ki a kezeidet oldalra olyan szélesre, amilyenre csak tudod. Ha a farmer kifeszül, a középső része pedig az állad alatt van egy kicsivel, tökéletes lesz majd a magasságodra.

Ha mindhárom technikát beveted egymás után, megtudhatod, hogy igazán passzol-e majd rád a nadrág. Persze, közben érdemes arra is figyelned, hogy illik-e a darab az alakodhoz, vagy jó helyen vannak-e a zsebei, szépen formálja-e majd a fenekedet.

Milyen feneket milyen farmerzseb formál a legjobban?

A farmer zsebeinek elhelyezkedése szintén nagyon sokat számít: minden popsit más és más elrendezés formál ugyanis a legszebben. Mutatjuk, mikor milyen farmer lesz a legelőnyösebb.

Ezt is szeretjük