Milyen formájú a feneked? Ettől a szabástól lesz formás a popsid
Csak egyetlen apróságot kell figyelni a farmeron ahhoz, hogy tökéletes, kerek popsit varázsoljon.

farmer fenekforma
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétségkívül a farmer a nők kedvenc nadrágja, mert nemcsak, hogy kényelmes, és szinte minden alkalomra hordható, hanem még az alakot is képes formálni. De persze csak akkor, ha a viselője a formáihoz legjobban passzoló fazont választja.

Sok apróságon múlik, hogyan fest rajtad a farmerod. Érdemes figyelni többek között a derék magasságára, arra, hogy milyenek a zsebek, és hol helyezkednek el, valamint a szár bőségére, hosszúságára egyaránt. De van még egy apróság, aminek szinte senki nem tulajdonít nagy jelentőséget, pedig jócskán befolyásolja a fenék formáját.

Melyik popsira milyen varrású farmer a legjobb?

Mindenki szeretné, hogy a lehető legtökéletesebben fessen a popsija a kedvenc farmerjában. Nem véletlenül a legtöbb nő első dolga az a próbafülkében, hogy a nadrágot magára kapva szinte rögtön megfordul, és leellenőrzi, hogyan is áll a hátsóján a kiszemelt darab. Egyvalamiről azonban a legtöbben megfeledkeznek: ez pedig a derék és a zsebek közötti varrás formája. Ez az, ami a zsebeken kívül igazán befolyásolja azt, hogy milyennek tűnik a nadrágban a feneked. Éppen ezért tudni kell, milyen idomokra melyik varrás a legmegfelelőbb. Ráadásul ezzel a kis trükkel már felpróbálás előtt sejtheted, hogy jól áll-e majd a kiszemelt darab, vagy nem.

farmer varras

Paige Adams-Geller, a Paige Jeans farmermárka megalapítója és vezetője elárulta, hogy a félkör alakú varrás szélesebbnek láttatja a feneket, ezért fiús alakra vagy keskeny csípőre ajánlott leginkább. A második ábrán látható, lent kissé csúcsos fazon a keskenyebbnek mutatja a derekat, és a csípő alsóbb részére tereli a hangsúlyt. Viszont alacsonyabb lányoknak kevésbé ajánlott, mert optikailag rövidíti a lábakat.

A harmadik, tangára emlékeztető varrás a lapos popsiból is rögtön formásat varázsol, mert kiemeli, és kerekebbnek láttatja azt feneket. Míg a következő, széles, enyhe V-alakú szabás a hátsód felső részét hangsúlyozva nyújtja azt, így alma alakra és nagyobb popsira kiváló lehet, ha egy kicsit kisebbnek szeretnéd mutatni. De ez az a vonal, ami tényleg mindenkinek jól áll. Az utolsó pedig a legkisebb feneket is szépen hangsúlyozza.

Farmerok, melyek előnytelenek széles csípőre

Vannak olyan nadrágfazonok is, melyeket érdemes elkerülnöd, ha széles a csípőd, mert előnytelennek mutatják az alakodat. Mutatjuk, melyek ezek.

Ezt is szeretjük