10 nőies farmer molett nőknek - Divatosak, és formálják az alakot
Hangsúlyozzák az alakod legelőnyösebb részeit, és elrejtik, amit kell.

molett farmer cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy a farmernadrág a világ egyik legnépszerűbb ruhadarabja: kényelmes, jól kombinálva rengeteg alkalomra felvehető, ráadásul remekül formálja az alakot, ha a megfelelő fazont választja a viselője.

A kerekdedebb alkatú nők viszont sokszor félnek farmerba bújni. Attól tartanak, hogy a testre simulva hangsúlyosabbnak mutatja a kényes területeket, de a lazább darabokról is sokan úgy gondolják, hogy teltebbnek mutatják őket. Ez viszont nem igaz, csupán arra kell figyelni, hogy az alakodhoz passzoló fazonra essen a választásod.

Csinos farmerek moletteknek

Télen is jobbnál jobb farmerokat találhatsz az üzletekben és a webshopokban. Ráadásul még javában tartanak a karácsony utáni leárazások, ezért érdemes körülnézned köztük, ha be szeretnél szerezni egy-két új darabot. Egyre több helyen kaphatsz már olyan nadrágokat, melyeket kifejezetten molett nőknek terveztek: szabásuknak és fazonjuknak köszönhetően elrejtik a hurkákat, karcsúsítanak, és homokóra alakot varázsolnak amellett, hogy kényelmesek. Ezeket az XL-esnél nagyobb méretben is kapható farmerokat gyűjtöttük össze árakkal és lelőhelyekkel, hogy megkönnyítsük a választást.

Ezt is szeretjük