10 ember, aki nagyon pórul járt a "profi" sminkesnél - Van, aki szinte ijesztő külsőt kapott

Narancssárga arc és pandaszemek: ezek a sminkesek nagyon mellényúltak.

Elrontott sminkek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ha sminkeshez indul az ember, általában arra számít, hogy gyönyörű arccal távozik, előfordul azonban, hogy egész más eredménnyel kell szembesülnie a tükörbe nézve.

Bár rengeteg jó szakember van, azért sajnos akadnak köztük olyanok is, akik nem tartoznak éppen a „profi” kategóriába, és ahelyett, hogy még szebbé varázsolnák vendégeiket, szinte már-már ijesztő külsőt festenek nekik.

Emberek, akik pórul jártak a sminkesnél

A Reddit Bad MakeUp Artists csoportjába a netezők olyan fotókat küldenek be, amiken láthatóan nagyon mellényúltak a sminkesek. Van, aki pandaszemeket, van, aki narancssárga arcot kapott, de a durva szemöldökökből és a brutális műszempillákból sincs hiány a képek között. 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Reddit, Bored Panda.

Ezt is szeretjük