Így változik meg az arc egy profi sminkes keze alatt: előtte-utána fotókon a látványos változás

Ilyen, amikor a nők nem saját magukat sminkelik, hanem egy szakember segít nekik.

profi-sminkes-borito

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Egy mindennapos, visszafogott smink kivétel nélkül mindenkinek jól áll. A lágy vonalak és színek ugyanis nem eltakarják, hanem kiemelik az arc valódi szépségét, és így is drasztikus változást lehet elérni.

Sokan próbálkoznak otthon a hozzájuk legjobban illő arcfestéssel, ám néha nem árt a profiktól útmutatást kérni. Bár már az interneten rengeteg oktatóvideó található a hétköznapi sminkrutinhoz is, az előtte-utána fotók inkább a szakemberek munkáját igazolják.

Látványosan megváltoztatja az arcot a profi smink

Az orosz sminkes, Julia Ismailova különös kísérlettel szerette volna bebizonyítani, mi a különbség az otthon készített és a profi smink között. Arra kérte a modelljeit, hogy a mindennapi rutinjuknak megfelelően fessék ki arcukat, majd ő is kisminkelte a nőket. A végeredmény pedig nagyon látványos lett. A fotókon jól látszik, hogy Julia főleg a természetes szépséget szerette volna kiemelni a kozmetikumokkal, ráadásul azt is bebizonyította, hogy egy jó adagnyi vakolat nélkül is szebbé tehető az arc.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Képek forrása: by_julia_ismailova / Instagram)

Ezt is szeretjük