Olyanok, akár a kaméleonok: hihetetlenül sminkel egy fiatal testvérpár

Bármilyen karakterré át tudnak változni a lányok.

sminkes-testverek
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan sokféleképpen értelmezik a smink fogalmát: vannak, akik csak szolidan használják a mindennapokra, míg mások ebben lelik meg az önkifejezés egyik formáját.

A tökéletes kontúr, a szemet gyönyörködtető szemfestés és a hangsúlyos ajkak mellett egy brit testvérpár megmutatta: a smink igazi műalkotás is lehet.

Amikor a smink művészetté válik

A 18 éves Abby és a 16 éves Charlotte Roberts már gyerekként is érdeklődött a sminkek iránt, de akkor csak játékból próbálgatták a kozmetikumokat. A hobbiból szenvedély lett, amit a lányok óriási képzelőereje, kreativitása és kézügyessége olyan szintre emelt, hogy ma már bármilyen karakter bőrébe bele tudnak bújni.

Nemcsak testvérek, hanem a legjobb barátai is egymásnak, mindenben támogatják a másikat, véleményt mondanak az új ötletekről, és az építő kritikát sem félnek kimondani, ha arra van szükség. Abby és Charlotte még abban is egyetértenek, hogy később mindketten főállásban szeretnének a sminkeléssel foglalkozni, hiszen imádják az alkotás örömét, és hogy mindig más megjelenést lehet elérni néhány precíz ecsetvonás segítségével.

(Képek forrása: Abby Roberts, Charlotte Roberts / Instagram)

Ezt is szeretjük