Rábízta magát a fodrászra, és milyen jól tette - Előtte-utána fotókon a változás

Néha egy fodrász és egy sminkes valóban elképesztő érzékkel dolgozik.

llé
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

nem tudom és a „csak csinálj valamit” két olyan mondat, amelyekkel kapcsolatban a szépségiparban dolgozók vegyes érzelmeket táplálnak. Egyrészt aknamezőre lépnek, hiszen könnyen lehet, hogy a kliens és a sminkes vagy fodrász ízlése eltérő. Viszont ez egy kitűnő lehetőséget kínál valami új kipróbálására.

Oksana Trunova orosz sminkes annyiszor hallotta, ahogy nők ezeket a szavakat mondogatják neki, hogy végül összefogott Olga Tarasova fodrásszal, és együtt kezdték el freestylingolni a vállalkozó szelleműeket.

Előtte-utána fotókon a változás

A munka végeztével Oksana Instagram-fiókján oszt meg előtte-utána fotókat az átalakulásokról, a képek pedig tökéletes emlékeztetőül szolgálnak arra, hogy soha nem késő kísérletezni a megjelenéseddel.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Képek forrása: Instagram/oxanatrunovamakeup

Ezt is szeretjük