Így lesz sikkes darab egy régi használt ruhából - Előtte-utána képeken az átalakítások

A nő hatalmas népszerűségre tett szert a neten átalakításaival. Megmutatja, hogy lesz csinos, divatos darab a régi, megunt, előnytelen használt ruhákból.

hasznalt ruha cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A varrónőként dolgozó Caitlin Trantham mindig is imádott turkálókban vásárolni, de az árukészlettel nem mindig volt elégedett. Így hát gondolt egyet, és elkezdte más szemmel nézni azokat a darabokat, amikbe nem szeretett azonnal bele. Nem otthagyja őket a boltban, hanem átgondolta, mit hozhatna ki belőlük egy kis kreativitással és persze kézügyességgel.

Először a TikTokon mutatta meg, milyen csinos darabokat alkotott a régi, használt ruhákból, egy ideje pedig már Instagramjára is posztolja az átalakításokat.

Használt ruhákat alakít át a nő

Nem sajnálja az időt és az energiát, tehetségének és fantáziájának köszönhetően pedig sikkes, különleges szetteket alkot a megunt darabokból. Előtte-utána fotóit imádják az emberek, Instáját már több mint 118 ezren követik. A fiatal nő inspirálni szeretné az embereket, és meg akarja mutatni, hogy egy használt ruha is lehet igazi kincs, és egy kis átalakítással akár modern külsőt is kaphat. A turkálókban való vásárlásra és az újrahasznosításra igyekszik bátorítani követőit.

Képek: Instagram.com/caitconquers.

Ezt is szeretjük