A 6 legrosszabb frizura kerek archoz - Előnytelen hatást keltenek ezek a divatos fazonok

Ha kerek arcformával rendelkezel, ezeket a sikkes frizurákat inkább kerüld el, mert előnytelen hatást keltenek.

Előnytelen frizurák kerek archoz
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Frizuraváltásnál nem csak azt érdemes figyelembe venni, hogy melyik fazon a legdivatosabb, vagy hogy melyikbe szerettél éppen bele, hanem azt is, hogy melyik illik igazán a fejformádhoz. 

Minden arcformához más-más vágás passzol, és bizony, ha erre nem figyelsz, igencsak előnytelen lehet a végeredmény. 

A legrosszabb frizurák kerek archoz

Az, hogy melyik típusba tartozol, nem is mindig olyan egyszerű. De ha a hajvonalad félköríves, az arcod nagyjából ugyanolyan széles, mint amilyen hosszú, inkább lekerekítettek a vonásaid, a homlokod és az állad pedig nagyrészt egyforma széles, akkor kerek az arcformád. Ebben az esetben pedig érdemes kerülnöd a következő frizurákat, mert még teltebb hatást keltenek majd.

A lesimított, frufrus pixie-k nagyon divatosak és nőiesek, kerek fejformához viszont nem ajánlottak. Érdemes inkább helyettük a kissé megemelt, hátra vagy oldalra fésült fazonokra szavazni.

Az állig érő, egyenes, dús frufruval ellátott, rövid bobfrizurák is inkább hosszúkás vagy szív alakú fejformához passzolnak. Kerek archoz a long bob illik igazán.

Az elmúlt évek kedvence, a wolf cut is sokkal teltebbnek, szélesebbnek mutatja ezt az arcformát, így érdemes vigyázni vele.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az erősen tépett, kócos frufrus shagvágásokat is ajánlott kerülni annak, aki nem szeretné, ha kerekebbnek tűnne az arca.

A hosszú, szögegyenes, középen elválasztott frizura kiemeli és magasabbnak láttatja a homlokot, illetve teltebbnek az arcot. 

Az oldalt túlságosan tépett, lépcsőzetesre vágott, curtainfrufrus fazonok szintén előnytelenek lehetnek ilyen fejforma esetén.

A legelőnyösebb rövid frizurák kerek archoz

Mutatunk néhány olyan frizurát, amelyek divatos, magabiztos külsőt kölcsönöznek, és nyújtják, keskenyebbnek mutatják az arcot, kiegyensúlyozzák az arányait. Bár a fotókon látható nők közül nem mindenkinek teljesen kerek az arcformája, a hajak közül mindegyik tökéletes választás ilyen fejformához.

8 nőies, rövid frizura, ami kerek archoz a legjobb választás: nyújtják a fejformát, és nagyon divatosak

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük