Képeken az ősz legdivatosabb frizurái - Ezek a nőies fazonok hódítanak a következő szezonban

Mutatjuk az ősz legdivatosabb rövid, félhosszú és hosszú hajait. Az átmeneti szezonban mindent visznek a frufruk és a tépett, lépcsőzetes vágások.

frizura cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Nyakunkon az ősz, így hamarosan el kell pakolnunk a lenge nyári ruhákat, és beszerezni a szükséges őszi darabokat. De sokan nemcsak a gardróbjukat újítják meg egy kicsit az átmeneti szezonra, hanem a frizurájukat is.

Az új évszak persze egy kicsit új hajtrendeket is hoz: most minden a frufrukról és a réteges vágásokról szól majd.

Az ősz legdivatosabb frizurái

A színek terén nagy kedvencek lesznek a rezes és a bézses-szőkés árnyalatok, a fazonokat illetően pedig tovább hódítanak a fokozatosra, lépcsőzetesre igazított frizurák. A ’70-es évek egyik legsikkesebb haja is visszatért a trendek közé, de a hosszabb, tincsekben leomló frufruk is újra menők. Képeken mutatjuk az ősz legdivatosabb rövid, félhosszú és hosszú vágásait.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Pinterest.

Ezt is szeretjük