10 rövid frizura, ami 50 felett nagyon jó választás - Nőiesek és divatosak

Olyan sikkes, csinos és elegáns rövid frizurákat gyűjtöttünk össze, amik tökéletesek ötven év felett. Akár ősz hajból is remekül mutatnak.

Rövid frizurák 50 felett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sokan gondolják úgy, hogy egy bizonyos kor felett már egyes frizuráktól el kell búcsúzni, de ez nem így van. Mindenkinek olyan fazont érdemes választania, ami a legjobban tetszik, illetve a legjobban áll neki.

Ha a rövidebb vágásokat kedveled, vagy tennél velük egy próbát, de nincs ötleted, pontosan milyen haj is lenne igazán előnyös, divatos választás, akkor nézz körül alábbi válogatásunkban.

Rövid frizurák 50 év felett

Olyan frizurákat gyűjtöttünk össze, amelyek divatosak, nőiesek és igazán kortalanok, így ötven, hatvan vagy akár hetven év felett is szuperek. A következő fazonok dúsabbnak láttatják a hajat, és ősz tincsekből is extra csinosak. Mutatunk pixie-ket, bobokat és tépett vágásokat is, így mindenki megtalálja majd a stílusához, ízléséhez leginkább passzolót. 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Pinterest, Instagram/shorthairstyles_com.

Ezt is szeretjük