3 fizura, ami 50 fölött különösen előnyös - Csinos fazonok, amik gyönyörűen kiemelik az arcot

Ezek a sikkes, nőies és könnyen kezelhető frizurák ötven felett remek választások.

Előnyös frizurák 50 felett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

A jó frizura megválasztása nagyon fontos, hiszen rengeteget változtathat a megjelenésen és az arcon mind negatív, mind pozitív irányba. Akár még idősebbnek vagy fiatalabbnak is mutathatja a viselőjét egy-egy fazon, ezért érdemes alaposan átgondolni a döntést a fodrász előtt.

Vannak olyan vágások, amik igazán kortalanok, és mindenkinek jól állnak. És akadnak köztük olyanok is, amik ötven év felett különösen előnyösek. Csinos, nőies frizurákat mutatunk, amik gyönyörűen kiemelik az arcot.

Frizurák, amik 50 felett különösen előnyösek

Oldalt elválasztott pixie

Egy rövid pixie merész választás, de mivel az arcra tereli a figyelmet, és kihangsúlyozza az arccsontot, nagyon előnyös is tud lenni. Friss, üde és magabiztos megjelenést kölcsönöz, ráadásul a fazon vékony szálú hajból is jól mutat, illetve a ritkuló, vékonyodó hajat is ellensúlyozza. A tépett haj rétegei jól formázhatók, növelik a volument, és tömöttebbnek láttatják a tincseket.

A cikk az ajánló után folytatódik

Tépett, lépcsőzetes, hullámos bob

Akinek hullámos vagy göndör a haja, vagy aki egy könnyen kezelhető, de nagyon nőies frizurát keres, annak érdemes számba vennie a tépett vagy lépcsőzetes long bobot. Ez a fazon lágy esést, rugalmasságot és tartást ad a tincseknek, keretezi az arcot, frufruval együtt pedig akár a magas homlokról is elterelheti a figyelmet.

Aszimmetrikus bob

A haj idővel elvékonyodhat és megritkulhat, az aszimmetrikus bob vágás pedig eltereli erről a figyelmet. Fiatalos vonzerőt és magabiztos külsőt kölcsönöz viselőjének, kiemeli, nyújtja az arcot, és nagyszerű választás vékony szálú tincsekhez. Nagyon csinos, nőies frizura, ami sosem megy ki a divatból, és formázni is egyszerű, hiszen hullámosan vagy kiegyenesítve is csinos.

A legrosszabb frizurák vékony szálú hajból

Attól, hogy egy vágás divatos, még nem érdemes azonnal azt kérned a fodrásztól. Attól is függ ugyanis, hogy jól áll-e, hogy milyen a hajad: vékony, törékeny szálak esetén a következőket ne válaszd.

A 6 legrosszabb frizura vékony szálú hajból - Még kevesebbnek tűnik tőlük a haj

Ha vékony szálú a hajad, ezeket a divatos frizurákat jobb, ha kerülöd.

Elolvasom
Ezt is szeretjük