Így fest ugyanaz a ruha egy XS-es és egy L-es nőn - Bebizonyítják, hogy a stílus nem méret kérdése

Négy különböző mérettel rendelkező nő mutatja be videókon, mennyire jól áll mindannyiuknak ugyanaz a ruha.

Egyforma ruhák különböző méretű nőkön
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sajnos még mindig élénken él a köztudatban az a tévhit, hogy a sikkes ruhadarabokat csak a vékony nőkre tervezték, csak rajtuk mutatnak igazán jól, és csak ők viselhetik őket. Pedig ez egyáltalán nem igaz.

Szerencsére egyre többen igyekeznek felhívni erre a figyelmet a interneten, többek közt Gaia Camposano is, aki webshopjának Instagram-oldalán nagyon látványos videókon mutatja meg, hogy a stílus és a divat nem alak vagy testsúly kérdése.

Így fest ugyanaz a ruha egy XS-es és egy L-es nőn

Az olasz Dolcelunashop profilján úgy mutatják be a ruhákat, ahogy azt nem sok más helyen látni: a posztokban XS-es, S-es, M-es és L-es méretekkel rendelkező, valódi nők viselik a darabokat. Így nemcsak segítenek elképzelni, hogy fest a ruha a vásárlók alakján, hanem bebizonyítják, hogy ugyanaz a szett bizony nagyon is jó választás lehet teljesen eltérő méretekre is.

Ezen a felvételen például egy 158 centis, XS-es modell és egy 170 centis, L-es modell szerepel, a három karcsúsított, dekoltázst kiemelő egészruha pedig mindegyikükön mesés és rendkívül előnyös.

Legtöbbször azonban négy eltérő méretű nő viseli a darabokat, a felvételek pedig arra hívják fel a figyelmet, hogy nem csak a karcsú lányok hordhatják a nőies összeállításokat.

A szettek színe eltérő, a darabok viszont ugyanazok: mindegyiküknek hihetetlenül jól áll ez a szűk, magasított derekú nadrágból és rövid, fodros felsőből álló kombináció. Gyönyörűen kiemeli a derekukat és az idomaikat.

A testhezálló és a bővebb darabok sem csak egy-egy alkaton igazán csinosak. A modellek csak úgy ragyognak ezekben a magabiztosságot adó összeállításokban.

A látványos, kreatív videók mindenkinek magabiztosságot adnak, és arra buzdítják a nőket, hogy bátran viseljék a nekik tetsző ruhákat attól függetlenül, hogy milyen mérettel, testalkattal rendelkeznek, és ne mondjanak le a divatos darabokról.

Hogy mutat ugyanaz a ruha egy molett és egy vékony barátnőn? 

Denise és barátnője, a vékony testalkattal rendelkező Maria Castellanos másfél éve robbantak be igazán a köztudatba, amikor ugyanolyan fürdőruhát húztak, hogy megmutassák, a stílusnak nincs köze az alakhoz. A fotó olyan sikeres lett, hogy azóta már számtalanszor szerepeltek azonos szettekben, az emberek pedig imádják a lányok kisugárzását és azt, hogy bebizonyították, hogy egy-egy divatos darab különböző testalkatokon is jól mutathat.

Hogy mutat ugyanaz a ruha egy molett és egy vékony barátnőn? Képeken mutatja be Denise és Maria

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük