Hogy néz ki ugyanaz a szett egy vékony és egy molett nőn? A két barátnő megmutatta, a stílus nem testsúly kérdése

A két nő bebizonyítja, hogy két teljesen különböző testalkaton is ugyanolyan jól mutathat egy szett.

molett vekony no cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sajnos még mindig sokan úgy gondolják, hogy a divatos ruhák csak a vékony nőkön állnak jól, és rengeteg molett hölgy nem is mer sikkesen öltözködni. Pedig a stílus egyáltalán nem testsúly kérdése - erre akarja felhívni a figyelmet a két barátnő, Denise Mercedes Marte és Maria Castellanos is.

Teljesen különböző testalkattal rendelkeznek, mégis teljesen ugyanolyan szetteket viselnek, és ezt az Instagramon, valamint a TikTokon is megmutatják.

Különböző testalkat, egyforma ruhák

A New York-i páros a #stylenotsize hashtaget használva már jó ideje azt az üzenetet szeretné közvetíteni az embereknek, hogy a stílus számít, nem pedig a méret.

- Nem szabad arra szorítkoznunk, ami a társadalom szerint a helyes viselet a méreteinkhez - mondta Maria Castellanos. Éppen ezért rengeteg különböző ruhadarabról és összeállításról bizonyítják be, hogy nem csak a karcsú lányoknak állnak jól, hanem a kerekded hölgyeken is ugyanolyan csinosak, nőiesek. Az ötlet maga egyébként 2019-ben jött, amikor egyforma bikiniben strandoltak, és erről posztoltak is egy képet az Instagramra. Annyi pozitív visszajelzést és dicsérő kommentet kaptak, hogy úgy döntöttek, más szettekkel is megcsinálják ugyanezt.

Azóta Instagramon és TikTokon is rengetegen rajonganak képeikért, ők pedig azt remélik, hogy posztjaikkal segítenek abban, hogy a nők egy kicsit kimozduljanak a komfortzónájukból, és olyan ruhákba is bele merjenek bújni, amikről azt hiszik, alakjuk miatt nem szabadna.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Videóik, fotóik sok embert inspirálnak, de azt bevallották, a vásárlás terén sok nehézségbe ütköznek. Viszonylag kevés olyan márka van ugyanis, ahol ugyanazt a ruhát kicsi és nagyobb méretekben is megvásárolhatják. Próbálnak arra is figyelni, hogy a kiválasztott darabok sokak tetszését elnyerjék, és olyanok legyenek, amit valóban széles körben viselhetnének a nők. Így például a legtöbbször semleges árnyalatokat és rugalmas, kényelmes, minőségi anyagokat választanak. Gyakran vásárolnak az ASOS webshopjának kínálatából.

Posztjaik már most hatalmas siker aratnak: Denise Mercedest 3,4 millióan követik a TikTokon, 1,3 millióan pedig az Instagramon. A fiatal nők a jövőben is folytatni szeretnék testpozitív videóikat, sőt azt tervezik, hogy több szereplő is helyet kap majd bennük, hogy még több testalkaton mutathassák be a kiválasztott darabokat.

A modell megmutatta, milyen a túlsúly ruha nélkül

Ashleigh sokáig erős szorongással küzdött az online bántalmazás miatt, és úgy érezte, a kegyetlen hozzászólások tönkreteszik az életét. De mára már elfogadta és megszerette testét, és Instagramján most mindenkinek megmutatja: nem a ruhaméret, a testsúly vagy az alak határozza meg egy ember értékét. Képeivel, inspiráló üzeneteivel másokat is az önelfogadásra buzdít.

A modell megmutatta, milyen a túlsúly ruha nélkül: durva kritikákat kapott, mégis megszerette önmagát

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük