Ha letöltöd ezt az appot, sokkal olcsóbban vásárolhatsz magadnak
Használd ki a lehetőséget, spórolj több tízezer forintot egyszerűen egy app használatával! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi jut eszedbe a hűségprogramokról? Kedvezmények, kuponok, egyedi ajánlatok, plasztikkártyák? Vagy az okostelefonod, amelyen kényelmesen gyűjtheted a pontjaidat, aktiválhatod kuponjaidat, és néhány érintéssel tájékozódhatsz?

A dm júniusban új applikációval lepte meg vásárlóit! Így ezentúl ha nem akarsz, már nem kell plasztikkártyán gyűjtened a pontjaidat, elég, ha letöltesz egy applikációt a telefonodra, és a plasztikkártyád mellett máris a mobilod lesz a digitális törzsvásárlói kártyád.

A törzsvásárlói programok népszerűsége töretlen: a nők szeretik, ha vásárlóként megbecsülik őket, ha vásárlásaik után hűségpontokat kapnak, és azokat kuponokra válthatják. A plasztikkártyázás időszakát egyre inkább felváltják a digitális kor eszközei. Mert a világ, és vele együtt mi, nők is változunk, a statisztikák szerint embertársaink jelentős százaléka együtt kel és fekszik készülékeivel, de nem is kell feltétlen a számok világában elmélyedned, elég, ha körülnézel a környezetedben, vagy saját szokásaid háza táján. 

dm-applikáció a kényelmed szolgálatában

Mi más is lehetne kényelmesebb, mint hogy mobilodat használod törzsvásárlói kártyaként? Vége a bosszankodásnak amiatt, hogy a kártya a másik táskában maradt, hiszen a telefonod mindig kéznél van. Néhány érintéssel kinyomozhatod, hogy áll a pontegyenleged, milyen aktuális kuponok közül választhatsz, megkeresheted a hozzád legközelebbi üzletet, adataidat könnyen és gyorsan módosíthatod.

Fiatalos dizájn, átlátható felület, kényelmes felhasználhatóság - ezt kínálja a dm új applikációja, a letöltés után pedig azonnal számtalan kedvezmény között böngészhetsz az active beauty program törzsvásárlójaként.

A kasszánál telefonod által a digitális törzsvásárlói kártya bemutatásával érvényesíteni tudod a kedvezményeket, még szabadabban, személyre szabottan használhatod fel összegyűjtött pontjaidat, hiszen digitálisan a kuponok egyesével, alacsonyabb pontért is kiválthatóak.

A kiválasztott kuponokat a mobiltelefonon egyszerűen vásárlás előtt aktiválni kell, és a bevásárlásnál az üzletben a digitális vagy a hagyományos plasztikkártyát a kasszánál felmutatni.

Az applikációban minden információ könnyen elérhető, a dm folyamatosan fejleszti a felületet a kényelmes használhatóság érdekében, hogy minden vásárló a számára legkényelmesebb megoldást választhassa a törzsvásárlói program tagjaként.

Az alkalmazás Android és iOS eszközökre 2016. június 1-jétől érhető el.

Ezt is szeretjük