Képeken 5 nadrág, aminél nem lesz divatosabb idén - Az év legmenőbb fazonjait mutatjuk

Idén nagyon változatos a nadrágdivat: számos különböző fazon hódít, úgyhogy bőven lesz miből válogatni.

nadrag cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A farmer persze sosem megy ki a divatból, de idén legalább olyan sikkesek lesznek a nőies, elegáns szövetnadrágok is.

Rengeteg színben és fazonban kaphatóak az üzletekben, így mindenki megtalálja majd az alakjához, stílusához illőt. Most képeken mutatjuk azokat a szabásokat, amik a legmenőbbek az évben.

A legdivatosabb nadrágfazonok

Laza, húzott darabok

A skinny fazonok egyre inkább háttérbe kerülnek, és átveszik a helyüket a bővebb darabok. A laza, kissé ejtett ülepű nadrágok visszahozzák a ’80-as évek hangulatát, és bár lezserek, kényelmesek, a megfelelő kombinációban nőiesek is lehetnek. Egy övvel kiemelik a derekat, sportcipővel a tökéletes, rohangálós szettek részei lehetnek, magas sarkúval és blézerrel pedig az irodába is megállják a helyüket.

Extra bő szárú fazonok

A bő szárú nadrágról sokan nem gondolják, mennyire csinos tud lenni. Az extra széles szárú változatok hódítanak idén, és igazi stíluskirálynő lehetsz bennük. Hegyes orrú cipővel különösen nőiesek, és szuperül mutat, ahogy séta közben együtt mozognak viselőjükkel. Érdemes magas, karcsúsított derekút választani belőlük, és bátran vállald be akár a szezon trendszíneit, a kéket, a zöldet és a pinket is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Cargo nadrágok

A vagány, zsebes, és most már retrónak számító cargo nadrágok visszatértek - bár ennek nem biztos, hogy mindenki örül. Most viszont nem a katonai mintás darabok a legmenőbbek, mint a '90-es és 2000-es években, hanem az egyszínűek, sőt még a cargo és az elegáns szövetnadrág szerelemgyereke is megjelent a trendek között. 

Szűk trapézmelegítők

A sportos joggerek helyét idén a szűk, melegítőszerű trapéznadrágok veszik át. A testhezálló, szintén retró hatású darabok egyszínű és mintás változatban is divatosak, de leginkább azok számára ideálisak, akik nem bánják, hogy nagyon kihangsúlyozzák az alakot.

Kosztümnadrágok

A kosztümnadrágok szintén a trendlista élére kerültek idén. A legsikkesebbek az élére vasalt darabok, a színek terén az élénk árnyalatok a legnagyobb kedvencek, de a szürke alapon fehér csíkos nadrágok is nagyon divatosak.

2023 legnagyobb szépségtrendjei a Pinterest szerint

A Pinterest minden év végén összegyűjti, melyek azok a trendek, amik valószínűleg hódítanak majd a következő évben. 

Ezt is szeretjük