Képeken 2023 legdivatosabb frizurái - Nőies rövid, félhosszú és hosszú fazonokat mutatunk
A 2023-as évben a frizurák tekintetében a divatvilág ismét visszanyúl a régi, jól bevált fazonokhoz - sokak nagy örömére.

GettyImages-1376354554 (1)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A frizura meghatározza az arc kinézetét, így hogyha valaki stílusváltáson törné a fejét, annak az egyik legjobb módja, ha a kipróbál valamilyen új fazont.

Még mielőtt bárki elhamarkodottan döntést hozna, érdemes átnézni, előreláthatóan milyen frizurák lesznek divatosak a 2023-as évben - lehet, akad köztük olyan, ami elnyeri a tetszésedet.

2023-as frizuradivat  

A Vogue divatszakértője szerint idén a féloldalas frufruk viszik a prímet, legyen szó rövid, félhosszú vagy hosszú hajról. Úgy tartja, hogy ez a hajforma azért lesz népszerű, mert szinte bármilyen arcformának jól áll, és azok is hordhatják, akiknek szögegyenes vagy éppen göndör hajuk van. Lássuk, milyen fazonok lesznek idén divatban!

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük