Képeken 2023 legdivatosabb frizurái - Nőies rövid, félhosszú és hosszú fazonokat mutatunk

A 2023-as évben a frizurák tekintetében a divatvilág ismét visszanyúl a régi, jól bevált fazonokhoz - sokak nagy örömére.

2023 frizuradivat
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A frizura meghatározza az arc kinézetét, így hogyha valaki stílusváltáson törné a fejét, annak az egyik legjobb módja, ha a kipróbál valamilyen új fazont.

Még mielőtt bárki elhamarkodottan döntést hozna, érdemes átnézni, előreláthatóan milyen frizurák lesznek divatosak a 2023-as évben - lehet, akad köztük olyan, ami elnyeri a tetszésedet.

2023-as frizuradivat  

A Vogue divatszakértője szerint idén a féloldalas frufruk viszik a prímet, legyen szó rövid, félhosszú vagy hosszú hajról. Úgy tartja, hogy ez a hajforma azért lesz népszerű, mert szinte bármilyen arcformának jól áll, és azok is hordhatják, akiknek szögegyenes vagy éppen göndör hajuk van. Lássuk, milyen fazonok lesznek idén divatban!

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük