10 modell, akit csúnyának bélyegeztek, mégis imádja őket a divatszakma - Szokatlan külsejük hozta meg számukra a sikert
A legtöbben furcsának, csúnyának tartják őket, de pont különleges külsejük miatt olyan keresettek a divatszakmában ezek a modellek.

csunya modellek cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a szépség mindenki számára egy kicsit mást jelent, mégis vannak olyan alapvető elvárások és ideálok, melyek meghatározzák a fogalmat. A divatszakmában ráadásul ezek sokáig még erőteljesebben jelen voltak, mint a hétköznapokban.

Korábban csak a tökéletes arccal és testtel rendelkező nők válhattak manökenné, a szabályok azonban szerencsére mára már sokat oldódtak. A következő modellek bebizonyítják, hogy nem csupán teljesen szimmetrikus és nagyon nőies vonásokkal lehet valaki igazán sikeres.

Csúnyának bélyegzett modellek

Bár az emberek egy része szokatlannak vagy kifejezetten csúnyának tartja őket, nem foglalkoznak mások véleményével, és semmi sem állíthatta meg őket a karrierjük során. Pont az tette őket híressé, amiért életük során megannyi kritikával szembesültek. Különleges, szokatlan külsejükért rajonganak a márkák, ők pedig a legelőnytelenebb sminkeket és fotókat is bevállalják egy-egy munka kedvéért.

Képek: Getty Images Hungary, Instagram/qizhen_gao, Instagram.com/hornrebecca, Instagram.com/iekelienestange.

Ezt is szeretjük