Már nem tudta tovább magában tartani: Cindy Crawford aggódik a lánya jövőjéért
A szupermodell édesanya több dologból is besokallt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford ugyan egykor világhírű szupermodell volt, ma mégis úgy érzi, képtelen megfelelni a divatszakma szépségideáljának. Nemcsak saját jövője miatt aggódik azonban a sztáranyuka, de a lányát is félti ettől a jövőtől.

Cindy Crawford kifakadt a divat ellen

A modell nemrégiben egy interjúban fejtette ki, hogy elege van a modern szépségiparból, mely tőle azt követeli, hogy egy napot se öregedjen, a lányától pedig azt, hogy csontsovány legyen.

Cindy Crawford szerint karrierje kezdete óta csak romlott a helyzet. A modell saját bevallása szerint mindig is nagyjából 38-as méretű ruhákat hordott, azaz sohasem volt csontsovány, és emiatt nem is kellett aggódnia. Akkoriban ugyanis a modell lányoknak még volt cicijük, csípőjük, és lehetett rajtuk egy icipici felesleg. Mostanában azonban a 32-es méret gyakorlatilag elvárás, amit a szupermodell édesanya aggasztónak érez szintén modell lánya, Kaia Gerber jövőjére nézve.

Cindy Crawford emellett azt is őszintén elmondta, hogy egyre inkább érzi magán a nyomást, melyet szakmája tesz a vállára, azzal az elvárással, hogy ne öregedjen. A szupermodell ugyan igyekszik rendben tartani magát, mégis dühíti, hogy azt követelik tőle, hogy annyi idősnek nézzen ki, mint saját lánya. Vagy ha ez nem megy, hát legalább szégyellje magát.

Friss, merész fotókon Cindy Crawford

Az 50 éves szupermodell még ma is nagyon bevállalós. Nézd meg, milyen dögös, merész fotókon pózolt Cindy Crawford!

Ezt is szeretjük