Anyajegye miatt csúfolták, a világ egyik legsikeresebb modellje lett: Cindy Crawford 56 évesen is varázslatos
A most 56 éves Cindy Crawford a 80-as, 90-es évek egyik legsikeresebb szupermodellje volt.

GettyImages-1204934810
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford amerikai szupermodell az 1980-as években vált ismertté. 1982-ben - még 16 éves korában - kattintottak róla egy képet, ahogy az akkori barátja medencéjének a partján sütkérezik. Teljesen megváltoztatta az egész életét, amint megjelent egy helyi lapban a fotó, az ezt követő évben egy modellversenyen is részt vett.

Tanulmányait nem is tudta befejezni, 1985-ben már teljes állású modellként dolgozott, és az azt követő évben New Yorkba költözött. Innentől kezdve pedig számos magazin címlapján, divatfotózásokon és -bemutatókon tűnt fel, és sokak nagy kedvencévé vált a különleges szépségű nő. 

Cindy Crawford 2022-ben

Cindy Crawford szája fölött látható anyajegye a védjegyévé vált annak ellenére, hogy kisebb korában nővére csúfolta vele, és nem szépségpöttynek, hanem csúfságpöttynek nevezte el. Igaz, a modellnek még karrierje elején mindig gondosan lealapozták az anyajegyét, vagy esetleg utólag kiretusálták, de áttörést hozott, amikor a Vogue magazin címlapján szerepelhetett 1986-ban, ráadásul még a szépségpöttyét sem távolították el róla - az azóta eltelt évek alatt gyönyörűen idősödött meg Cindy Crawford.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük