A 74 éves Cher a mai napig kimaxolja a nőiességet: mutatjuk a kedvenc szettjeinket tőle
Cher hetven felett is nagyon divatos. Az énekesnő imádja a különleges, merész szetteket.

cher cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cher, a világ egyik legismertebb és legsikeresebb énekesnője mindig is imádta a szexi és merész szetteket, és ez most, 74 éves korában sincs másképp. A mai napig elképesztően divatosan öltözködik, és bátran bevállalja a feszülős, villantós összeállításokat is.

Közel hat évtizedes pályafutása során rengeteg különleges kreációban láthatta a nagyközönség mind a színpadon, mind pedig a vörös szőnyeges eseményeken. Bár stílusa sokak számára túlzásnak tűnik, nem kétséges, hogy a tehetséges énekesnő hetven felett is nagyon nőies és divatos.

Képeken Cher nőies, merész stílusa

A sztár a leggyakrabban fekete ruhákban mutatkozik, de ezeket is úgy viseli, hogy sose legyenek unalmasak. A szettjeit általában feldobja néhány vagány övvel, szegecses vagy csipkés díszítéssel, esetleg pár dögös, áttetsző anyagú darabbal. Színpadi összeállításairól szinte sosem hiányoznak a kövek és a csillámok, míg a hétköznapokban előszeretettel visel laza, de sikkes szereléseket, például farmert, bőrdzsekit és kalapot vagy csinos sapkákat. Hihetetlen, hogy a mai napig mennyire fiatalos az öltözködése és a kisugárzása.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük