Hihetetlen, 70 éves Vera Wang, de mindenki 50-nek hiszi: imádják merész és nőies szettjeit az internetezők
Vera Wang a netezők szerint legalább húsz évet letagadhatna korából. A világhírű divattervező nemcsak rendkívül fiatalos, de nagyon stílusos is.

vera wang cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemrég egy Twitter-felhasználó posztjában hívta fel a figyelmet a világhírű divattervező, Vera Wang valódi korára. Bejegyzésével az egész internet figyelmét felkeltette, az emberek ugyanis nem akarták elhinni, hogy a gyönyörű, fiatalos híresség tényleg annyi idős.

Később maga Vera Wang oszlatta el a kétségeket: szintén a Twitteren támasztotta alá, hogy bizony igaz az állítás, valóban hetvenéves, sőt igazából június végén már 71 lesz. A netezők teljesen ledöbbentek, és sokan elárulták, ötvennél semmiképp sem nézték többnek a dizájnert. Sőt, egyesek azt mondták, ők inkább negyvennek tippelték volna.

A 70 éves Vera Wang 50-nek néz ki

A csodás, különleges és méregdrága esküvői ruháiról ismertté vált hölgy 1949-ben született New Yorkban. Fiatalkorában táncolni tanult, műkorcsolyázott, majd az egyetem után a Vogue-hoz került, és 23 éves korában már szerkesztőként dolgozott a magazinnál. 1987-ben ment át a Ralph Laurenhez, tervezői karrierje pedig saját esküvője előtt indult el. Nem talált ugyanis olyan darabot, ami igazán elnyerte volna a tetszését, ezért saját maga tervezte meg ruháját. Ekkortól kezdett menyasszonyi és estélyi ruhákkal foglalkozni, hamarosan pedig saját üzletét is megnyitotta. Itt kezdetben más dizájnerek ruháit kínálta, később azonban már a sajátjait árulta. Azóta a világ egyik legismertebb esküvőiruha-tervezője lett, és számos hírességnek álmodott már meg darabokat a nagy napjára: többek között Victoria Beckhamnek, Jennifer Lopeznek, Kim Kardashiannek, Ivanka Trumpnak és Chelsea Clintonnak is ő készítette a ruháját.

Vera Wang nemcsak, hogy rendkívül tehetséges, de hihetetlenül fiatalos és nagyon stílusos is. A kétgyermekes anya előszeretettel mutatja meg nádszálvékony alakját, és gyakran bújik merész, has-, illetve lábvillantós ruhákba is. A netezők nemcsak külsejét, hanem öltözködését is imádják, és nem véletlenül: képeken mutatjuk sikkes, nőies és szexi szettjeit.

Képek: Getty Images Hungary, Instagram/verawang.

Ezt is szeretjük