A 92 kilós Candice Huffine nagyon dögös - Egy kivételével minden ügynökség visszautasította alakja miatt

A 37 éves plus size modell, Candice Huffine nemcsak gyönyörű és sikeres, hanem nagyon stílusos is.

Candice Huffine plus size modell
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Candice Huffine ma a világ egyik legsikeresebb plus size modellje, ám a fényes karrierhez vezető út egyáltalán nem volt számára egyszerű.

A most 37 éves sztárt alakja miatt egy kivételével minden ügynökség visszautasította. Ő azonban nem adta fel, és megvalósította álmát.

A 92 kilós molett modell, Candice Huffine

Tinédzserkorában több szépségversenyen is indult, itt javasolták neki, hogy keressen fel modellügynökségeket, mert fényes karrier várhat rá. Édesanyjával egy tucatnyi ügynökséghez ellátogattak, de mindegyik visszautasította a fiatal lányt - kivéve egyet. Az utolsó cég, ami molett modelleket képviselt, szerződést kötött vele. Gyönyörűnek, magabiztosnak látta a plus size modelleket, és elhatározta, hogy ő is ilyen lesz. 

Sok apróbb felkérést vállalt, a nagy áttörés pedig 2000-ben jött el, amikor egy nagyvállalat katalógusába fotózták. Karrierje innentől kezdve egyenesen ívelt felfelé, azóta pedig a világ legsikeresebb molett modelljei közé küzdötte fel magát. Nemcsak gyönyörű, magabiztos és dögös, de nagyon stílusos is.  

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Instagram/candicehuffine.

Ezt is szeretjük