Cementtel akarta botoxolni az arcát, de nagyon nem sikerült neki
Rettenetes nyoma maradt a kezelésnek mostanáig.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 48 éves Rajee Narinesingh arcát egy show keretein belül dr. Terry Dubrow és dr. Paul Nassif plasztikai sebészek állították helyre, miután azt rettenetesen tönkretette a feketepiacon szépészeti megoldásként beültetett cement.

Narinesingh arcát 2005-ben töltötte fel egy engedély és megfelelő körülmények nélkül dolgozó, magát plasztikai sebésznek valló férfi, aki olcsó és hatásos megoldást ígért, ám helyette cementtel és szigetelőgumival dolgozott. A Naringesingh arcán éktelenkedő dudorok ennek a kezelésnek az eredményei.

Megoldás és remény nélkül

Narinesingh túlzottan kínosnak érezte tettét, és félt attól, hogy a hatóság transzneműként nem bánna vele fair módon, így nem tett feljelentést. Ráadásul hosszú ideig nem talált olyan orvost, aki számára megfizethető áron vállalta volna arca helyreállítását, míg az olcsóbb, kétes megoldásokba vetett hitét teljesen elvesztette, érthető okokból.

Segítség 11 évvel később

Narinesingh félt attól, hogy átalakulása végén továbbra is egy női ruhába öltözött férfinak fog kinézni, ám dr. Dubrow és dr. Nassif biztosították afelől, hogy náluk jó kezekben van.

Hamarosan a Botched műsorának keretein belül elkezdődött Narinesingh arcának helyreállítása, melynek során először a cementdarabokat kellett a sebészeknek eltávolítaniuk a pofacsontja mellől, az állából és az ajkaiból, majd a következő fázisban megszületett Narinesingh új arca, mely a képen is látható.

A sztárok függősége

A hírességek között is sokan rabjává válnak a folyamatos plasztikai sebészeti beavatkozásnak, ám az eredmény nem minden esetben éri meg. Nézd meg, kik azok, akik valószínűleg utólag már nem tartják jó döntésnek a beavatkozást!

Ezt is szeretjük