Mi az az ajándék, aminek tutira örülni fog minden nő? (x)
Bizonyára mindenki ismeri azt az érzést, amikor hiába gondolkozunk, sehogy sem jut eszünkbe frappáns ajándék a barátnőnk számára. Persze mindig lehet adni vásárlási utalványt, de van egy tuti tippünk egy sokkal személyesebb dologra, aminek garantáltan mindenki örülni fog.

GettyImages-1061221722
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Közeledik az év talán legjobban várt időszaka. Feldíszítették a várost, a hegyekben lehullott a hó, kinyitottak a karácsonyi vásárok. Minden együtt áll ahhoz, hogy lelkünkben is hangolódjunk az ünnepekre. Azonban ez az év egyik legstresszesebb időszaka is, amikor nemcsak a munkahelyünkön, hanem otthon is helyt kell állnunk.

Felturbózott advent

Az adventi időszaknak eredetileg az elcsendesülésről kellene szólnia, azonban felgyorsult világunkban ez is másképp van. A legtöbb munkahelyen ilyenkor van a legnagyobb hajrá, közben pedig még be kell szereznünk a karácsonyi ajándékokat, ki kell találnunk az ünnepi menüt, és ki kell takarítanunk az otthonunkat.

65-1 (1)

Nem is csoda, ha a bevásárlóközpontokban hering módjára összezsúfolódott emberek elveszítik a türelmüket. Ez pedig mind egy dologhoz vezet: stresszhez. Ráadásul év vége van, amúgy is fáradtak vagyunk, így szervezetünk még nehezebben viseli a feszültséget. 

A hajunk bánja

A stressznek, feszültségnek és megerőltetésnek a szervezetünk látja a kárát. Hajunk a testünk tükre, így azonnal jelzi, ha baj van. Különösen igaz ez télen, amikor szervezetünk vitaminkészletei megfogyatkoznak, hiszen kevesebb a természetes vitaminforrás és a napfény. Ráadásul az év legsötétebb időszakában a lelkünk is több fényre vágyik, hiszen a korán sötétbe burkolózó nappalok, a szürke reggelek és a lehangoló, színét vesztett táj mindannyiunkat kissé lelombozza.

58-1

Tegyük még szebbé az ünnepet

Ne tartogassuk szeretetünket és jókedvünket kizárólag karácsonyra. Viselkedjünk tudatosan az adventi időszakban is! Figyeljünk jobban magunkra és a többiekre. Ne hagyjuk, hogy mások feszültsége ránk ragadjon és berántson, legyen szó a bolti pénztárosról, a kollégánkról vagy akár a családunkról. Figyeljünk oda a változatos táplálkozásra.

És a legfontosabb: hangolódjunk belül, csendben, befelé figyelve az ünnepre, ne hagyjuk magunkat sodródni a karácsony előtti őrülettel. Helyette olvassunk egy szívet melengető könyvet, vegyünk forró fürdőt, relaxáljunk gyertyafénynél. 

Aminek minden nő örül

A karácsonyi ajándékokon se aggodalmaskodjunk. Remek ötlet a nők számára például egy hajvitamin, ami segít a jelenlegi téli időszakban visszanyerni a haj erejét. Ráadásul a Bloom Hair speciális, szemet gyönyörködtető karácsonyi extrákkal is készült a hölgyeknek: négyféle csomag közül választhatunk, amely a vitaminokon kívül hajkefét, hajgumit és egy egyedi neszesszert is tartalmaz. Mindezt otthonról, kényelmesen meg tudjuk rendelni a webshopon keresztül, így nem kell sorban állunk, és tülekednünk a bevásárlóközpontban.

21

A Bloom Hair egy olyan vitaminkomplexum, amelyben minden fontos vitamin, ásványi anyag és aminosav megtalálható, amire a hajunknak szüksége van. Emellett pedig finom gumicukor-változatban is kapható, amely azok számára is megoldás lehet, akik nem szeretnek kapszulát lenyelni.

A visszajelzések egyértelműen azt mutatják, hogy a Bloom Hair hajvitamin segítségével hajunk erősebbé, dúsabbá és szebbé tehető, így olyan karácsonyi ajándék lehet, amelynek minden nő örülni fog.

kovacs-dora

"Szépségiparban dolgozóként azt látom, hogy a Nők rohannak, dolgoznak, háztartást vezetnek, mindent megtesznek a családjukért, és a legkevesebb idejük magukra jut, ezért én mindig igyekszem szépséget, egészséget, törődést ajándékozni. A Bloom Hair vitamin édes, hasznos és találó ajándék szeretteink számára!"  Kovács Dóra

nagyvaradi-nelli

"Családi örökség, hogy kevés hajam van, így számomra nagy öröm volt, hogy rátaláltam a Bloom Hair hajvitaminokra. Amióta szedem, rengeteget erősödött, és szemmel láthatóan több lett a tömege is. Én ezt kérem karácsonyra!" Nagyváradi Nelli

viczian-viktoria (1)

"A fényes, erős és gyorsan növő haj titka. Szuper karácsonyi ajándékszett a Bloom Hairtől, hölgyeim oda meg vissza lesztek a csomag tartalmától, na és persze a hatásáról nem is beszélve." Viczián Viktória

(Képek forrása: Bloom Hair)

Ezt is szeretjük