Nagy bizsukörkép
3000 forint alatt
Ha picit körbenézel, szinte fillérekért találhatsz az interneten szebbnél szebb fülbevalókat, gyűrűket, nyakláncokat és egyéb csecsebecsét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember évezredek óta ékesíti magát különböző kövekkel, fémekkel vagy éppen fával. Az idő előrehaladtával az ékszerek egyre inkább kifinomultabbak lettek, és ma már nem csak a nagyon tehetősek díszíthetik magukat, illetve ruhájukat csillogó kövekkel.

Persze nem biztos, hogy tiszta aranyat visel mindenki, de a bizsu fogalma manapság egyáltalán nem ciki, hiszen jó minőségű és nagyon szép darabokat lehet kapni.

Az interneten pedig szinte fillérekért találhatsz csodás fülbevalókat, gyűrűket és minden mást. Érdemes bogarászni a neten, majd házhoz rendelni a szebbnél szebb ékszereket. Összeválogattunk négy összeállítást, melyet háromezer forint alatt vásárolhatsz meg.

Csillogó a báli szezonra

Hamarosan itt a farsang, és februárban elképzelhető, hogy több partira is hivatalos leszel. Ha nem egyszerű házibuliba mész, akkor érdemes az öltözékedet egy csillogó ékszerrel feldobni.

Így még az egyszerű farmert is elegánssá teheted. A kristálydíszítés most mindennél divatosabb, a Swarowski-kövek már nemcsak az ékszereket lepték el, de a különböző ruhák megszokott kiegészítői is lettek.

A kristályok esti villanyfényben hozzák legjobb formájukat, így gondold meg, hogy mit emelsz ki vele. Talán merésznek tűnhet egy egészen szoros, szinte már nyakörvszerű kristálynyakék, de légy bevállalós. Ha diszkrétebbre vágysz, akkor olyat is találhatsz, mely két-három sorból áll, és v-alakban kis száraz csüngenek le körbe, kiemelve a dekoltázsodat.

Egy szép karkötő pedig feldobhatja az amúgy is nőies háromnegyedes ujjú felsőt vagy ruhát. A hozzá tartozó gyűrű már csak hab a tortán. Ha többféle ékszert is viselsz, akkor figyelj arra, hogy passzoljanak egymáshoz, a csillogó ékszereknél pedig különösen igaz a kevesebb néha több elve.

A tavasz slágere

A tavaszi ékszerpalettán egy rég nem látott ismerős bukkan fel, mégpedig a bross. A kitűző egyáltalán nem nagyanyáink viselete: feldob bármilyen kiskosztümöt, farmerkabátot vagy pulóvert. A szivárvány összes színében megvásárolhatod, a legszebbek a kerek, virágot formázó típusok. Akkor lesz igazán izgalmas, ha olyat választasz, melyen keverednek a különböző anyagok, például a textil a fémmel.
A brosst nem csak a ruhádon, de például a táskádon, kabátodon is viselheted.

Minél nagyobb, annál jobb

Ebben az esetben a fülbevalókra gondoltunk. Hollywoodban nagy népszerűségnek örvend a fülkorrekciós műtét, mely a túl nagy fülbevalók okozta kárt állítja helyre. Bár nem kell túlzásba esni, kétségtelen, hogy a nagy fülbevalók a legtrendibb kiegészítőnek számítanak. Készülhetnek kagylóból, strasszból, áraszthatnak romantikus hangulatot, vagy ölthetnek népies jelleget. A lényeg, hogy az öltözék részévé léptek elő, és már nem is lehet azt mondani rájuk, hogy kiegészítők. Fontos, hogy menjen a ruháidhoz, stílusban és színben harmonizáljon velük.

Sok szerencsét!

Az ékszerek nemcsak díszítenek, hanem szerencsét is hozhatnak, elűzik a rosszat, és bevonzzák a jót. A testet díszítő tárgyak a legtöbbször amulettként is szolgáltak, és nincs ez másképp manapság sem, hiszen az ezotéria virágkorát éli. Választhatsz a zodiákusnak megfelelő köves ékszert, szerencsehozó szimbólumot, sőt, még mandalát is, melyet a nyakadban hordhatsz. Ha a tudomány nem is bizonyította be a hatékonyságukat, jó érzés ránézni pici szerencsét hozó ékszeredre, melyből erőt meríthetsz.

Lelőhelyek

  • Számos csillogó, kristályos csodát találhatsz a Bizsu webáruházban. Sok kategóriában, illetve még több alkategóriában kereshetsz, mely megkönnyíti a többezres választékban a navigálást.
  • Szép kitűzőkre bukkanhatsz a Bijou King oldalán, 650 forinttól 2190 forintig. Az oldalon színenként is kereshetsz, ami szintén megkönnyíti a választást.
  • Fém, strasszos, lógós, karika - mindegy, milyen fülbevalót keresel, a Bizsu Uno webáruházában megtalálod, garantáltan háromezer forint alatt.
Ezt is szeretjük