A bhutáni királyné gyönyörű és nagyon stílusos: színpompás szettjeivel mindenkit elkápráztat

A harmincéves királyné, Dzsecün Pema mindig nagyon csinos hagyományőrző szettjeiben.

dzsecun pema cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A brit királyi család stílusos nőtagjait, a divatos monacói hercegnét vagy a sikkes spanyol királynét szinte az egész világ ismeri. Ám vannak más előkelő nők is, akikről bár kevesebb szó esik, ugyanúgy kiemelkednek hibátlan megjelenésükkel.

A bhutáni királyné, Dzsecün Pema amellett, hogy mindig gyönyörű, rendkívül okos és kedves is. 

A stílusos bhutáni királyné, Dzsecün Pema 

A harmincéves hölgy Bhután fővárosában, Timpuban született, az érettségi után pedig nemzetközi kapcsolatokat, pszichológiát és művészettörténetet tanult a londoni Regent’s Universityn. Eljegyzésüket Dzsigme Keszar Namgyal Vangcsuk bhutáni királlyal 2011-ben jelentették be, és ugyanezen év októberében össze is házasodtak. Dzsecün Pema 21 évesen lett a világ legfiatalabb királynéja. Azóta két fiuk született, az emberbarát, kedves és stílusos uralkodónét pedig szinte mindenki megkedvelte. Mindig tradicionális öltözetben jelenik meg a nyilvánosság előtt, színpompás szettjeivel pedig leveszi az embereket a lábáról.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Instagram/queenjetsunpema.

Ezt is szeretjük