Még csak 23 éves a görög-dán hercegnő, de igazi divatikon: Maria-Olympia modellként is dolgozik

A fiatal hercegnő nőies, divatos, mégis vagány stílusával mindig felhívja magára a figyelmet.

Maria-Olympia hercegnő stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Bár a legnagyobb figyelem általában Katalin és Meghan hercegné szettjeire terelődik, rajtuk kívül is vannak még elképesztően stílusos előkelőségek a világon. A görög-dán hercegnő, Maria-Olympia is közéjük tartozik.

Marie Chantall-Miller és Pavlos görög herceg lánya még csak 23 éves, de máris meghódította a divatvilágot, ugyanis vonult már például a Dolce&Gabbana kifutóján, illetve fotómodellként is dolgozik.

A 23 éves görög-dán hercegnő stílusa

Maria-Olympia New Yorkban született, majd Londonban töltötte gyermekkorát. Később történelmet, művészeteket, grafikai tervezést és fotózást tanult Svájcban, és 17 évesen már a Diornál dolgozott gyakornokként. A New York-i Egyetemen szerzett diplomát, ma pedig már nemcsak társasági előkelőségként, hanem modellként is ismeri a világ. A hercegnőt sok kritika érte rongyrázós partijai miatt, de az kétségtelen, hogy hihetetlenül jó stílusérzékkel rendelkezik. Összegyűjtöttük a legjobb szettjeit.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Instagram

Ezt is szeretjük